GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άστραψε και βρόντηξε ο Δώρος: Βγάλατε την Αθηνά π@@@@@α και εμένα κερατά- ΒΙΝΤΕΟ

Χαμός έγινε στο τηλεοπτικό ριάλιτι Power of Love, όταν οι παίκτες κλήθηκαν να μεταμφιεστούν και να μιμηθούν τους συμπαίκτες τους. Συγκε...

Χαμός έγινε στο τηλεοπτικό ριάλιτι Power of Love, όταν οι παίκτες κλήθηκαν να μεταμφιεστούν και να μιμηθούν τους συμπαίκτες τους.
Συγκεκριμένα η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε όταν ο Σωκράτης και η Κυριακή μιμήθηκαν τον Δώρο και την Αθηνά. Οι δύο παίκτες ενοχλήθηκαν αρκετά και δεν το έκρυψαν.
"Όταν είδα την πλάκα που έκανε ο Σωκράτης πάγωσα, γιατί αισθάνθηκα μία προσβολή... Είδα ότι όλο αυτό στεναχώρησε και τον Δώρο και αισθάνθηκα πολύ άσχημα εκείνη τη στιγμή" είπε η Αθηνά με τον Δώρο να συμπληρώνει φανερά εκνευρισμένος: "Το θέμα είναι ότι βλέπει κόσμος και βγάλατε αυτή π@@@@@@ και εμένα κερατά. Από τη στιγμή που δίνεις τροφή στον κόσμο να σχολιάζει, αυτό το πράγμα θα λέει. Δεν ασχολούμαι πλέον με αυτό το θέμα".
Δείτε το βίντεο από το ΣΚΑΪ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση