GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΝΑΝΤΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ τραγουδά ΒΕΜΠΟ!

Σαράντα χρόνια πέρασαν από τον θάνατο της Τραγουδίστριας της νίκης ΣΟΦΙΑΣ ΒΕΜΠΟ. Σαράντα χρόνια που δεν κατάφεραν να σβήσουν από την μνή...

Σαράντα χρόνια πέρασαν από τον θάνατο της Τραγουδίστριας της νίκης ΣΟΦΙΑΣ ΒΕΜΠΟ.
Σαράντα χρόνια που δεν κατάφεραν να σβήσουν από την μνήμη μας την μεγάλη της προσφορά στην Ελλάδα. Τα τραγούδια της γράφουν και σήμερα ιστορία.
Όσο αυτή η χώρα θα αγωνιά για το αύριο, κάποια Θρακιώτισα τραγουδίστρια σαν την Σοφία Βέμπο, θα μοιράζει ελπίδα, θα θυμίζει ότι η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει.

Σαράντα χρόνια μετά, η Νάντια Καραγιάννη με την χρυσή της φωνή ετοίμασε και θα παρουσιάσει την άγνωστη αλλά και πολύ γνωστή μουσική ιστορία της Σοφίας Βέμπο, στις 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ στις 19.30, στο Διεθνές Καλλιτεχνικό Κέντρο ΑTHENAEUM-MARIA KALLAS (Aδριανού 3 Θησείο, στάση ηλεκτρικού σταθμού )

Δεν πρόκειται για μια άλλη παρουσίαση των τραγουδιών της Βέμπο, αλλά για μια επικαιροποίηση εκείνων των κλασικών τραγουδιών με νέο ήχο.

Την ΝΑΝΤΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ θα συνοδεύουν οι σολίστες μουσικοί
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΕΡΤΟΣ πιάνο- ενορχήστρωση
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΚΟΥΒΕΝΤΑΣ βιολί
ΜΑΝΟΣ ΓΡΥΣΜΠΟΛΑΚΗΣ ακορντεόν

Η φωνή της Νάντιας παντρεύεται άριστα και μοναδικά με τα τραγούδια που ερμήνευσε η Βέμπο.
Με το νοσταλγικό ταξίδι που θα πραγματοποιήσει η Νάντια στο χρόνο, οι παλαιότεροι θα θυμηθούν και οι νεότεροι θα διδαχτούν, την αξία και την επικαιρότητα όλων αυτών των τραγουδιών που δεν μπόρεσε να φθείρει ο χρόνος.
Τα τραγούδια της ΒΕΜΠΟ, ύμνησαν τον έρωτα, την ομορφιά και την Ελλάδα. Κράτησαν την παράδοση αλώβητη από τις ξενόφερτες επιθέσεις και βασικά εμψύχωσαν τον λαό μας στους αγώνες ενάντια στους εχθρούς της πατρίδας.

Η ΝΑΝΤΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ αγκαλιάζοντας τα μεγάλα αυτά ιστορικά τραγούδια, δίνει μια νέα διάσταση στο μύθο που λέγεται ΒΕΜΠΟ, επαναλαμβάνοντας μονότονα
"ΚΑΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση