GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ καλό θα είναι να διαβάζει ολόκληρες τις δηλώσεις της κυρίας Σπυράκη

Πηγές της ΝΔ απαντώντας σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με δηλώσεις της εκπροσώπου τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευ...

Πηγές της ΝΔ απαντώντας σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με δηλώσεις της εκπροσώπου τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μαρίας Σπυράκη στον Real FM 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, αναφέρουν τα εξής:

«Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ καλό θα είναι να διαβάζει ολόκληρες τις δηλώσεις της εκπροσώπου τύπου της ΝΔ πριν τις διαστρεβλώσει, όπως συνηθίζει. Αν τις διάβαζε, θα έβρισκε και τη φράση "αυτή η κυβέρνηση έχει δεσμεύσει τη χώρα σε πολύ υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% έως το 2022". Ναι, στη δική τους κυβέρνηση αναφέρθηκε και σήμερα η κ. Μαρία Σπυράκη.

Την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που υπέγραψε ένα ακόμη αχρείαστο μνημόνιο και μετά το 2018, λόγω των καταστροφικών επιλογών του αλησμόνητου υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη τον οποίο αρχικώς επέλεξε ως asset ο κ. Τσίπρας για να τον χαρακτηρίσει κατόπιν καταστροφής ανόητο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση