GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρκούρ στα χαλάσματα στο Χαλέπι της Συρίας - Δείτε την ομάδα που προπονείται σε σκληρές συνθήκες - ΒΙΝΤΕΟ

Πολλοί κάτοικοι στο Χαλέπι της Συρίας προσπαθούν να συνεχίσουν τις ζωές τους. Τα γκρεμισμένα κτίρια έχουν γίνει το ιδανικό σκηνικό...

Πολλοί κάτοικοι στο Χαλέπι της Συρίας προσπαθούν να συνεχίσουν τις ζωές τους. Τα γκρεμισμένα κτίρια έχουν γίνει το ιδανικό σκηνικό για μια ομάδα παρκούρ.

“Η ομάδα μας δημιουργήθηκε πριν από τέσσερα χρόνια, ενώ η χώρα μας ήταν σε κρίση και ο πόλεμος συνεχιζόταν" δήλωσε ο αρχηγός της ομάδας Omar Kosheih.

Τα χόμπι και ο αθλητισμός επιστρέφουν σιγά-σιγά στη βασανισμένη πόλη.

Η ομάδα μας βίωσε σκληρές εμπειρίες και συνεχίσαμε την προπόνηση πάρα τις δύσκολες συγκυρίες. Δεν μπορώ καν να περιγράψω τα προβλήματα που αντιμετώπισαν όλα τα παιδιά για να είμαστε επιτυχημένοι και να διατηρηθούμε στο ίδιο επίπεδο με άλλες ομάδες που προπονούνται σε ασφαλείς περιοχές, όπως η Δαμασκός" συμπληρωσε.

Ένας από τους αθλητές που μετέχουν στην ομάδα, ο Ibrahim Kabra τόνισε ότι η ομάδα είναι περισσότερο από ικανή να διατηρηθεί σε καλό επίπεδο μόνη της.

"Δεν έχουμε επαγγελματικούς χώρους προπόνησης εδώ. Υπάρχουν ελάχιστοι προπονητές παρκούρ εδώ. Βοηθάμεν μόνοι μας τους εαυτούς μας μέσω του YouTube"

Πηγή: RT

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση