GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρίκη - Μητέρα εξέδιδε την κόρη της που έχει νοητική υστέρηση

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι μία νεαρή κοπέλα με νοητική υστέρηση έπεσε θύμα σεξουαλική εκμετάλλευσης από τη μητέρα ...

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι μία νεαρή κοπέλα με νοητική υστέρηση έπεσε θύμα σεξουαλική εκμετάλλευσης από τη μητέρα και τον αδελφό της.

Τα χτυπήματα της μοίρας για την νεαρή γυναίκα από την Ελλάδα δεν έχουν τέλους, καθώς κατά τη διάρκεια μία ερωτικής συνεύρεσης έμεινε έγκυος. Η κοπέλα εξαναγκαζόταν από την οικογένεια της να συνευρίσκεται με διάφορους άνδρες σε πάρκα της Λευκωσίας.

Το 2015, ο βοηθός αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας Στυλιανός Παπαθεοδώρου είχε στείλει στον γενικό γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης επιστολή, με την οποία την αναγνώριζε ως θύμα εμπορίας προσώπων.

Ωστόσο, από τότε η άτυχη γυναίκα είχε ελάχιστες συναντήσεις με κοινωνικούς λειτουργούς. Στην ίδια επιστολή του βοηθού αρχηγού περιλαμβάνονταν τα στοιχεία άλλων επτά αναγνωρισμένων θυμάτων, μεταξύ των οποίων και η αδελφή της νεαρής εγκύου, για τα οποία εκκρεμεί απόφαση για επαναπατρισμό ή χορήγηση αδείας παραμονής και εργοδότησης.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση