GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρέθηκε ο καταγραφέας δεδομένων του αεροσκάφους που συνετρίβη, στο οποίο σκοτώθηκαν η μελλόνυμφη κόρη Τούρκου επιχειρηματία και οι φίλες της- ΦΩΤΟ

Στη δημοσιότητα δόθηκε η φωτογραφία του FDR (Flight Data Recorder), της ηλεκτρονικής συσκευής που είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να κ...

Στη δημοσιότητα δόθηκε η φωτογραφία του FDR (Flight Data Recorder), της ηλεκτρονικής συσκευής που είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να καταγράφει και να αποθηκεύει πλήθος παραμέτρων σε μια πτήση, του μοιραίου αεροσκάφους που συνετρίβη στο Ιράν, στο οποίο επέβαινε η μελλόνυμφη κόρη Τούρκου επιχειρηματία με τις φίλες της, οι οποίες επέστρεφαν στην Κωνσταντινούπολη, έπειτα από μπάτσελορ πάρτι που έκαναν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

"Αυτή η μνήμη περιέχει τις πληροφορίες του αεροσκάφους και τις παραμέτρους πτήσης και εκτιμάται ότι πρέπει να είναι αναγνώσιμες για να προσδιορίσουν την αιτία της συντριβής", τόνισε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας του Ιράν.

Ο συγκεκριμένος καταγραφέας, "συμπληρώνει" το μαύρο κουτί του μοιραίου αεροσκάφους, καθώς είχε ήδη βρεθεί το CVR (Voice Recorder Cockpit), ο καταγραφέας ήχου που ηχογραφεί, μεταξύ άλλων, τις συνομιλίες των κυβερνητών με τον πύργο ελέγχου αλλά και όσα ακούγονται στο πιλοτήριο.

Και οι δύο καταγραφείς, αναμένεται να μεταφερθούν στις 10 Απριλίου σε ειδικό εργαστήριο ερευνών στη Γαλλία, προκειμένου να εξεταστούν.

Οι 8 νεαρές γυναίκες είχαν αναρτήσει στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία όπου ποζάρουν όλες μαζί χαμογελαστές, ενώ διασκεδάζουν στο Ντουμπάι. Μετά την είδηση του δυστυχήματος, αναρτήθηκαν περισσότερα από 7000 σχόλια κάτω από την φωτογραφία. Η 28χρονη είχε επίσης αναρτήσει μια φωτογραφία όπου διακρίνεται να επιβιβάζεται στο αεροπλάνο πριν από την αναχώρησή του από την Κωνσταντινούπολη για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Το αεροσκάφος χάθηκε από τα ραντάρ αφού «ο κυβερνήτης ζήτησε άδεια να πετάξει σε χαμηλότερο υψόμετρο», εξήγησε ένας αξιωματούχος της υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας του Ιράν, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Tasnim.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση