GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φίλοι και σύντροφοί του αποχαιρετούν τον Κώστα Καλλίρη. Η τελευταία ανάρτησή του...

Παντελής Οικονόμου ‎  Συναντηθήκαμε με τον Κώστα Καλλίρη για πρώτη φορά πριν πολλά πολλά χρόνια στο σχολείο. Στο Παγκράτι. Για...

Παντελής Οικονόμου‎ 
Συναντηθήκαμε με τον Κώστα Καλλίρη για πρώτη φορά πριν πολλά πολλά χρόνια στο σχολείο. Στο Παγκράτι. Για τελευταία τον Νοέμβριο στην εκδήλωση "Μνήμες ΠΑΣΟΚ: Έντυπα". Πάλι στο Παγκράτι. Ενδιαμέσως πρόλαβε πολλά και καλά στον δημόσιο χώρο. Καλό σου ταξίδι. Ναι ρε φίλε!

Μαρία Χατζηκρανιωτη
Μεγάλη απώλεια ξημέρωσε ,χθες τον είδα και μιλούσα μαζί του ,σήμερα έμαθα ότι χάθηκε ,ο Κώστας Καλλίρης,ένας άνθρωπος με ήθος , νεότατος,που είχαμε κοινή πορεία στον κομματικό χώρο πάνω από 25 χρόνια . Γραμματέας της Β2 νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ,γιατρός ,δήμαρχος άνθρωπος .. Πόσο λυπάμαι φίλε ..

Giannis Efstathiou
Μόλις πληροφορήθηκα από αναφορά του Γιάννης Ματθαίου Σουλαδάκης ότι πέθανε αιφνιδίως ο επίσης Βαρβακειόπαις και πρώην δήμαρχος Ζωγράφου, Κώστας Καλλίρης... Ενας άνθρωπος με ήθος, έργο και προσφορά! Ήταν αυτός που έγραψε στα δημοτολόγια του δήμου τους Αντετονκούμπο κι έτσι πήραν την ελληνική υπηκοότητα...

Γιάννης Ματθαίου Σουλαδάκης
Κώστας Καλλίρης
Πριν από λίγο πληροφορήθηκα συγκλονισμένος τον αιφνίδιο θάνατο του Κώστα Καλλίρη τέως Δήμαρχος Ζωγράφου
Ο Κώστας Καλλίρης ο γείτονας μου και φίλος στα Ιλίσια ο σύντροφος μας στο ΠΑΣΟΚ ο ήπιος και εξαιρετικός χαρακτήρας έφυγε .Για μένα έφυγε όχι μόνο ο φίλος και σύντροφος έφυγε ένας που μαζί με άλλους αρμολογούσε τους συναισθηματικούς ανθρώπινους δεσμούς που μας δένουν και μας καθορίζουν
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του τα παιδιά του την σύζυγο του τον αδελφό του.

Giorgos Zacharakis
Καλό ταξίδι φίλε. εκείνο το ούζο δεν προλάβαμε να το πιούμε..

Alli Apopsi Zografou
3 Απριλίου 2018
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Gerasimos Rassias
''Εφυγε'' ένας ξεχωριστός φίλος...Πάντα συνεπής στις αρχές του ο γιατρός Κώστας Καλλίρης,αυτή την φορά δεν ήταν...Δήμαρχε καλό ταξίδι.Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του.
Thomas Paliouras
Θλίψη και σοκ για τον πρωην δήμαρχο της καρδιας μας και των πολιτών του Ζωγράφου.Αδυνατω να το πιστεψω.Ενας σπάνιος άνθρωπος με ήθος και ποιότητα.Καλο ταξίδι αγαπημένε μας Κωστα

O Giwrgos Giannikis χίλια κομμάτια.
Ένας ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ εφυγε.....

Γιώργος Χρονόπουλος

Ο εξ
άδελφος..... ο σύντροφος στη σπουδάζουσα.....

Κρίμα και άδικο...... γιατί βρε Κώστα;

Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών
Ένας σεμνός άνθρωπος, με ήθος και συνέπεια στις δημοκρατικές αρχές και αξίες του, με μεγάλη προσφορά στους συνανθρώπους του, ως γιατρός, αλλά και στον Δήμο Ζωγράφου, που υπηρέτησε ως Δήμαρχος, έφυγε σήμερα ξαφνικά από κοντά μας.

Ο Κώστας Καλλίρης, σε όλη του την πορεία, υπήρξε μαχητής, για μια καλύτερη, δικαιότερη και αλληλέγγυα κοινωνία, γι’ αυτό και από νέος επέλεξε στα ενταχθεί στην προοδευτική παράταξη, την οποία υπηρέτησε από διάφορες θέσεις.


Η θλίψη μας για την απώλειά του είναι μεγάλη.


Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Λένα Μαυρακάκη
Αιφνίδια “έφυγε από τη ζωή” ο τέως Δήμαρχος Ζωγράφου, Κώστας Καλλίρης.

Ο εκλιπών είχε επικρατήσει στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2010, με ποσοστό 55,72% στη Β' Κυριακή, κατακτώντας τον δημαρχιακό θώκο έως τις Δημοτικές Εκλογές του 2014, όταν και επικράτησε η νυν Δήμαρχος Σ. Καφατσάκη.

Για το θάνατο του Κ. Καλλίρη, η Δήμαρχος Ζωγράφου, Τίνα Καφατσάκη, δήλωσε τα εξής:
«Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Κώστα Καλλίρη μας γεμίζει αισθήματα θλίψης και οδύνης. Ο Κώστας Καλλίρης διετέλεσε Δήμαρχος Ζωγράφου από το 2011 ως το 2014 και δημοτικός σύμβουλος επί σειρά ετών. Υπηρέτησε με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Με την προσωπική και πολιτική προσφορά του τίμησε την πόλη μας. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Antzela Loisiou
Πριν λιγο πληροφορηθηκα τον αιφνιδιο θανατο του Κωστα Καλλιρη .Ο Κωστας φιλος και γειτονας Συντροφος ,για μενα εφυγε οχι μονο ο συντροφος και φιλος εφυγε ενας που μαζι με αλλους αρμολογουσε τους συναισθηματικους ανθρωπινους δεσμους που μας δενουν και μας καθοριζουν

Θα μας λειψει η ανθρωπια σου, η συντροφικοτητα σου

Καλο ταξιδι ρομαντικε φιλε μου

Λουκάς Δημάκας
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΩΣΤΑ!

Από μια τυχαία συνάντησή μου στο Πάρκο Γουδη-Ζωγραφου με τον φιλο ΚΏΣΤΑ ΚΑΛΛΙΡΗ, μετά από τον καθημερινό μου περίπατο...μπάι πας- πριν 4 ακριβώς χρόνια!

Έκατσα περίπου μια ωρα με την παρεα του - συνεργάτες του στο ΔΉΜΟ ΖΩΓΡΆΦΟΥ και φίλους του. Αν κάτι μου έμεινε από την συνάντηση αυτή ήταν το ποσο ζεστά τον χαιρετούσε ο κόσμος, οι νέοι ιδιαιτερα, οι κουβέντες που ειχαν μαζί του για τα προβλήματα της πολης αλλά και για σχέδια μελλοντικά... Αλλά και πως επιζητούσε μια πρόταση από τον συνομιλητή- << το χρυσάφι υπάρχει στις απόψεις του κόσμου, εμείς είμαστε το κόσκινο>> μου ειπε.

ΚΑΛΌ ΤΑΞΊΔΙ ΦΊΛΕ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΤΡΈ.ΚΑΛΟ ΤΑΞΊΔΙ ΔΗΜΑΡΧΕ!


Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ είναι με τον Λουκάς Δημάκας.
6 Απριλίου 2014 ·
Στο Πάρκο Γουδή με τον παλιό καλό φίλο Λουκά Δημάκα, γνωστό δημοσιογράφο στην εφημερίδα " Τα Νέα "

 Μαρία Χατζηκρανιωτη 
Πριν οκτώ ώρες έκανε την τελευταία ανάρτηση α ρε Κώστα !


ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ
12 ώρες
....Το παράπονο της μητέρας του Ιούδα , η αγωνία της για την συγχώρεση του γιού της, οι ελπίδες της σε μια άλλη μάνα, την Παναγία !!
....Μια εξαιρετική ποιητική προσέγγιση από τον ποιητή Γιάννη Βαρβέρη, που θα ταίριαζε στις μητέρες όλου του κόσμου !!
....Καλή Μεγάλη Εβδομάδα !!
Η μητέρα του Ιούδα
Παιδί μου,
ότι μάλλον Τον πρόδωσες
αντάρτη ενός Μεσσία που περιμέναμε
το ξέρω.
Όσο για το ευτελές ποσό που επέστρεψες
και για το δέντρο που εμπιστεύτηκες
είναι τα πιο πιστά δηνάρια μετανοίας.
Στον άθλιο τόπο τώρα εδώ
ήρθα για να μυρώσω το νεκρό σου σώμα.
Σαν μάνα
εγώ σ’ έχω ήδη συγχωρέσει.
Όμως σπαράζω γιατί αν όλοι
οι πεθαμένοι αυτού του κόσμου
κάποτε συγχωρεθούν
εσύ θα μείνεις έξω απ’ το έλεός Του.
Μόνο μια ελπίδα, γιε μου, με ζεσταίνει:
είναι η συγχώρεση από μάνα
από την Παναγιά
και Της φιλώ το χέρι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΒΕΡΗΣ (1955-2011)
από τη συλλογή ποιημάτων: “Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΝΟΣ”
Εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση