GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ! Ποιος βουλευτής (με ΠΑΟΚ) φωνάζει «να καεί η πουτ... η Βουλή»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων να συμμετέχει σε υβριστικό παραλήρημα, αναφωνώντας να «καεί η π...

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων να συμμετέχει σε υβριστικό παραλήρημα, αναφωνώντας να «καεί η που@@α η Βουλή».
Πρόκειται για τον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδη Φωκά ο οποίος συμμετείχε στη συγκέντρωση των οπαδών του ΠΑΟΚ, που προηγήθηκε του ματς με τον Πανιώνιο.
Στο βίντεο, που δημοσιοποίησε το Reportplus.gr, ο κ. Φωκάς όχι μόνον απολαμβάνει το σύνθημα «να καεί η πουτ@@@ η Βουλή» αλλά και ενθαρρύνει τους συγκεντρωμένους να φωνάξουν ακόμη πιο δυνατά.
Οπως φαίνεται, ο ίδιος στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο δεν έχει τον παραμικρό ενδοιασμό και φωνάζει και ο ίδιος το σύνθημα.
Στην ομιλία του μάλιστα, ο κ. Φωκάς μίλησε για αθηναϊκό κατεστημένο, ενώ προειδοποίησε πως για το φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ισχύει το «ή εμείς ή κανείς».
http://anemosantistasis.blogspot.com/2018/04/blog-post_363.html#ixzz5CgsvpJxd

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση