GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δήλωση του Βενγκέρ που θα συζητηθεί: Δεν χρειάζεται να πεθάνω - Έχω ήδη δει την κηδεία μου

Με… επικήδειους παρομοίωσε τα αφιερώματα των τελευταίων ημερών για εκείνον, μετά την ανακοίνωσή του ότι στο τέλος της σεζόν θα απο...

Με… επικήδειους παρομοίωσε τα αφιερώματα των τελευταίων ημερών για εκείνον, μετά την ανακοίνωσή του ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Άρσεναλ, ο Αρσέν Βενγκέρ!

Σαφέστατα με χιουμοριστική διάθεση, ο τεχνικός των «κανονιέρηδων» δήλωσε: «Είχα την αίσθηση ότι παρακολουθούσα κάπως την... κηδεία μου. Ο κόσμος μιλά για εσένα, λέει πως ήσουν. Είναι ενδιαφέρον, δεν χρειάζεται να πεθάνω, έχω ήδη δει την κηδεία μου. Γνωρίζω αυτό που έρχεται»!

Στη συνέχεια, πάντως, είπε πιο σοβαρά: «Πέραν της πλάκας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που ήταν τόσο ευγενικοί μιλώντας για εμένα. Ήταν κάτι δύσκολο, αλλά ταυτόχρονα και φανταστικό. Έδωσα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου σε αυτή την ομάδα, ήρθα όταν ήμουν 46 χρίνων και δούλευα επτά ημέρες όλες τις εβδομάδες.

Δεν μπορείς απλά να πεις ''φεύγω, αντίο'' σαν να μην έχει συμβεί τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση