GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεννηματά για τον θάνατο του Σταματιάδη: Τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης για την αύξηση της εγκληματικότητας

Η Φώφη Γεννηματά, με δήλωσή της αναφέρθηκε στον θάνατο του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη. Η Επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής...

Η Φώφη Γεννηματά, με δήλωσή της αναφέρθηκε στον θάνατο του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη.

Η Επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση για την αύξηση της εγκληματικότητας, ενώ προσθέτει ότι «το δικαίωμα των πολιτών στην ασφάλεια είναι αδιαπραγμάτευτο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για τον θάνατο, του Αλέξανδρου Σταματιάδη, που δολοφονήθηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Ενώνω την αγωνία και τη φωνή μου με αυτή των πολιτών της χώρας που είναι καθημερινά στο έλεος σκληρών κακοποιών και βιώνουν την ανασφάλεια από την ανεξέλεγκτη δράση εγκληματικών οργανώσεων.

Εισβάλουν στα σπίτια ανύποπτων πολιτών, ανεξάρτητα εισοδήματος και ληστεύουν, δολοφονούν, τραυματίζουν σωματικά και ψυχικά αθώους ανθρώπους.

Είναι πρωτοφανές, σε ευρωπαϊκή χώρα, να απελευθερώνονται μαζικά χιλιάδες ποινικοί κρατούμενοι, ακόμα και επικίνδυνοι εγκληματίες χωρίς καμιά πρόνοια για την επόμενη μέρα.

Η κυβέρνηση, έχει τεράστιες ευθύνες για την έξαρση της εγκληματικότητας.

Δικαιολογημένη η οργή για τους Υπουργούς της που προκαλούν με δηλώσεις για μείωση της εγκληματικότητας. Ούτε τσίπα ούτε ντροπή...

Το δικαίωμα των πολιτών στην ασφάλεια στη δουλειά, στο δρόμο, στο σπίτι είναι αδιαπραγμάτευτο. Είναι ευθύνη της Κυβέρνησης να το διασφαλίσει. Με σχέδιο, δράση, πράξεις και όχι λόγια".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση