GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ γραμμή ΠΑΣΟΚ και Λοβέρδος για τους βομβαρδισμούς στην Συρία...

Αλλη θέση μέσω Twitter, σε σχέση με την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για τη Συρία, πήρε ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος είναι μέχρι τώρα και ο αρμόδι...

Αλλη θέση μέσω Twitter, σε σχέση με την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για τη Συρία, πήρε ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος είναι μέχρι τώρα και ο αρμόδιος για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής.

«Δικαιολογημένο με βάση την αρχή της αναλογικότητας το τιμωρητικό πλήγμα των συμμάχων μας εναντίον του δικτατορικού καθεστώτος της Δαμασκού, που διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας χρησιμοποιώντας απαγορευμένα χημικά όπλα σε αμάχους και μικρά παιδιά.#SyriaStrikes», έγραψε ο Ανδρέας Λοβέρδος στο Twitter.

Νωρίτερα, το ΠΑΣΟΚ, σε ανακοίνωσή του είχε ταχθεί κατά των στρατιωτικών επεμβάσεων.
Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής:
«Οι στρατιωτικές επεμβάσεις δεν λύνουν τα προβλήματα. Τα περιπλέκουν με απρόβλεπτες συνέπειες. Αυτό που χρειάζεται είναι μια αξιόπιστη στρατηγική από πλευράς διεθνούς κοινότητας για τον ειρηνικό τερματισμό της εμφύλιας σύγκρουσης στη Συρία, στρατηγική που σήμερα δεν υπάρχει.
Επείγει να ενταθούν οι διπλωματικές προσπάθειες. Επιβάλλεται η έρευνα από τον ΟΗΕ για την χρήση χημικών και για τα εγκλήματα πολέμου που συντελούνται».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση