GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πρώτο κλικ από τον «Φίλο μου τον Λευτεράκη» που έρχεται στο «Χυτήριο»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Πρώτος σου “πρόδωσα” πριν από λίγες μέρες πως η “δαιμόνια” πάντα Βάσια Πανα...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Πρώτος σου “πρόδωσα” πριν από λίγες μέρες πως η “δαιμόνια” πάντα Βάσια Παναγοπούλου θα συνεργαστεί με το ισχυρό δίδυμο Μιχάλη Ρέππα-Θανάση Παπαθανασίου στο ανέβασμα της γερής κωμωδίας «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» στο «Χυτήριο» και πρώτος αποκάλυψα την ισχυρή διανομή που φτιάχτηκε,για να … επανέλθω δριμύτερος τώρα με μια αποκλειστική φωτογραφία που εξασφάλισα από την πρώτη ανάγνωση που έγινε για την άκρως φιλόδοξη παράσταση!

Στην πόζα που τραβήχτηκε στον όμορφο κήπο του Χυτηρίου που θα φιλοξενήσει την εν λόγω δουλειά όλο το καλοκαίρι βλέπουμε την παραγωγό Βάσια Παναγοπούλου, τους Παπαθανασίου και Ρέππα που υπογράφουν την γερή διασκευή του έργου και τη σκηνοθεσία της με τον εντυπωσιακό θίασό τους που απαρτίζεται από τους Μάνο Παπαγιάννη, Αγγελική Δαλιάνη, Μάνο Ιωάννου, Δήμητρα Σιγάλα,Τζένη Διαγούπη, Περικλή Λιανό και Γιάννη Ρούσσο.

Τα σκηνικά θα υπογράψει η Μαρία Φιλίππου, τα κοστούμια η Έβελιν Σιούπη και να δείτε που θα γίνονται ουρές στην Ιερά Οδό για το νέο κοίταγμα στην έξοχη κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου “Ο φίλος μου ο Λευτεράκης”από τους Ρέππα-Παπαθανασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση