GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος από τους διοργανωτές του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία θα διεκδικήσει τον δήμο Θεσσαλονίκης - ΦΩΤΟ

Τον δήμο Θεσσαλονίκης θα διεκδικήσει ένας εκ των βασικών ομιλητών και διοργανωτών του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία που πραγματοποιήθηκε...

Τον δήμο Θεσσαλονίκης θα διεκδικήσει ένας εκ των βασικών ομιλητών και διοργανωτών του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο στη συμπρωτεύουσα.
Πρόκειται για τον δημοσιογράφο και ιδιοκτήτη του «Βεργίνα TV», Στέργιο Καλόγηρο που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του τονίζοντας σε σχετική ανακοίνωση ότι ανεξάρτητες κομματικά ομάδες πολιτών υποστηρίζουν την υποψηφιότητα του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"O Στέργιος Καλόγηρος , ο δημοσιογράφος που ανέδειξε το θέμα της ελληνικής βλαχόφωνης μειονότητας των Σκοπίων και μετέφερε τη φωνή του Ελληνισμού σε όλο τον κόσμο, θέτει τον εαυτό του στη διάθεση των θεσσαλονικέων υπηρετώντας στο Δήμο Θεσσαλονίκης .
Από τους πρωταγωνιστές του Συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, ο Στέργιος Καλόγηρος έφερε την εικόνα των Ελλήνων που κινητοποιήθηκαν και βροντοφώναξαν τα δίκαιά τους σε ολόκληρο τον πλανήτη κυριολεκτικά.
Ο αυτοδημιούργητος άνθρωπος της διπλανής πόρτας, μοχθεί καθημερινά όπως όλοι μας. Εντοπίζει και αναδεικνύει δημοσιογραφικά τα προβλήματα της καθημερινότητας , προσπαθώντας να βρει λύσεις. Δίκαια και αποτελεσματικά.
Ανεξάρτητες κομματικά ομάδες πολιτών που πιστεύουν πως ήρθε η ώρα να συνδυαστεί η μαχητικότητα για τα εθνικά μας θέματα και την ελληνικότητά μας με την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων που ταλαιπωρούν τον πολίτη, υποστηρίζουν την υποψηφιότητα του Στέργιου Καλόγηρου για Δήμαρχο της Θεσσαλονίκης.
Μιας πόλης που δεν αντέχει άλλο τον περιορισμό της συν-πρωτεύουσας. Μιας πόλης που καθημερινά αγκομαχά από την αδιαφορία και την παραμέληση. Μιας πόλης που είναι και θα παραμείνει η Πρωτεύουσα της αδιαμφισβήτητα ελληνικής και μόνο Μακεδονίας!".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση