GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιταλοί έκλεβαν πανάκριβα ρολόγια στη Μύκονο – Τα αφαιρούσαν με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις

Τρεις συμμορίες που έκλεβαν πολυτελή ρολόγια από πεζούς σε πολυσύχναστες περιοχές του νησιού εξαρθρώθηκαν ύστερα από πολύμηνες, με...

Τρεις συμμορίες που έκλεβαν πολυτελή ρολόγια από πεζούς σε πολυσύχναστες περιοχές του νησιού εξαρθρώθηκαν ύστερα από πολύμηνες, μεθοδικές και εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου.

Για τις περιπτώσεις αυτές σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος επτά υπηκόων Ιταλίας ηλικίας από 27 έως 35 ετών, για σύσταση - συμμετοχή σε εγκληματικές ομάδες και διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Η πρώτη ομάδα έδρασε από τις 21 ως τις 24 Ιουλίου και άρπαξε τέσσερα ρολόγια συνολικής αξίας 222.000 ευρώ, η δεύτερη από 31 Ιουλίου ως 4 Αυγούστου με λεία τέσσερα ρολόγια συνολικής αξίας 310.000 ευρώ και η τρίτη από τις 4 ως τις 10 Σεπτεμβρίου οπότε άρπαξε άλλα τρία ρολόγια συνολικής αξίας 300.000 ευρώ.

Οι 11 κλοπές εξιχνιάστηκαν μετά από πολύμηνες έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Μυκόνου και την αξιοποίηση της διεθνούς συνεργασίας.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση