GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αντίο» με δάκρυα στην Μπαρτσελόνα από τον Ινιέστα - ΒΙΝΤΕΟ

Είναι το τέλος μιας ολόκληρης εποχής… Ο Αντρές Ινιέστα ανακοίνωσε ενώπιον όλης της ομάδας της Μπαρτσελόνα, πλήθος εκπροσώπων των Μ...

Είναι το τέλος μιας ολόκληρης εποχής…

Ο Αντρές Ινιέστα ανακοίνωσε ενώπιον όλης της ομάδας της Μπαρτσελόνα, πλήθος εκπροσώπων των ΜΜΕ, αλλά και της οικογένειάς του πως αποχωρεί από το κλαμπ στο τέλος της σεζόν.

«Μετά από 22 χρόνια εδώ, ξέρω τι σημαίνει να είσαι παίκτης της Μπαρτσελόνα, της καλύτερης ομάδας στον κόσμο. Ξέρω τι απαιτείται για να φοράς αυτή τη φανέλα και να είσαι αρχηγός. Θέλοντας να είμαι ειλικρινής απέναντι στον εαυτό μου και το κλαμπ, η καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα τελειώνει εδώ», τόνισε ο πολύπειρος μέσος.

«Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη μέρα για μένα, καθώς πρέπει να αποχαιρετήσω την ομάδα στην οποία πέρασα όλη τη ζωή μου. Σε ένα μεγάλο βαθμό αυτός που έγινα οφείλεται στην Μπαρτσελόνα και τη Masia. Γι’ αυτό τους είμαι ευγνώμων και η απόφαση να φύγω δεν ήταν καθόλου εύκολη», πρόσθεσε ευχαριστώντας τους συμπαίκτες του, την οικογένειά του, τους προπονητές, τη διοίκηση και φυσικά τους φιλάθλους.

Ο Ινιέστα δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του στο παρατεταμένο χειροκρότημα του ακροατηρίου.

Ειδική αναφορά έκανε στη σύζυγό του. «Το πιο όμορφο πράγμα που βρήκα στη ζωή μου είναι αυτός ο άνθρωπος που με κάνει ευτυχισμένο καθημερινά, τη σύζυγό μου, που μου έχει χαρίσει αυτά τα τρία υπέροχα πλάσματα και είναι ό,τι περισσότερο έχει σημασία στη ζωή μου».

Όσο για το γεγονός ότι δεν κέρδισε τη «Χρυσή Μπάλα», παρότι αρκετοί θεωρούν πως την άξιζε το 2010; «Δεν είναι πρόβλημα αυτό για μένα. Το γεγονός ότι ήμουν υποψήφιος με παίκτες όπως ο Μέσι και ο Τσάβι ήταν ιδιαίτερα τιμητικό από μόνο του. Δεν αλλάζει η οπτική μου από το αν κέρδισα ή όχι αυτό το βραβείο».

Δείτε το βίντεο από το FCBARCELONA:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση