GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέλος και επίσημα ο Γιατζόγλου από τον Πανιώνιο λόγω...Χρυσής Αυγής

Ούτε 24 ώρες δεν έμεινε προπονητής του Πανιωνίου ο Στιβ Γιατζόγλου. Όπως είχε διαρρεύσει από τις πρώτες πρωινές ώρες, οι "κυανέρυθρ...

Ούτε 24 ώρες δεν έμεινε προπονητής του Πανιωνίου ο Στιβ Γιατζόγλου.
Όπως είχε διαρρεύσει από τις πρώτες πρωινές ώρες, οι "κυανέρυθροι" αποφάσισαν την ματαίωση της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή, λόγω του κλίματος που είχε δημιουργηθεί μετά την πρόσληψή του, λόγω των πολιτικών πεποιθήσεών του καθώς έχει εκφραστεί ανοιχτά υπέρ της Χρυσής Αυγής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η δίοικηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ συναισθανόμενη τις αντιδράσεις της πλειοψηφίας των φιλάθλων στην απόφαση συνεργασίας με τον Στήβ Γιατζόγλου, ο οποίος στο παρελθόν έχει τοποθετηθεί σε ακραίο πολιτικό χώρο, εκ διαμέτρου αντίθετo με τις διαχρονικές αξίες και ήθη του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ, αποφάσισε την ματαίωση της.
ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ"

1 σχόλιο

  1. Το να Είσαι ΑΘΛΗΤΗΣ και να ΤΑΥΤΗΖΕΣΑΙ με Ναζιστοφασιστικές Οργανώσεις/Κόματα ... ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ!!!

    ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΣΥΓΚΡΟΥΟΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΈΝΩΝ!!!

    Πέρα από το Ιστορικό της "Χρυσής Αυγής" ως Ναζιστικοφασιστικό Κόμα επιπλέον Έχει και τα ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥ Ανθέλληνα Führer Τους Hitler Adolf = Χίτλερ Αντολφ = Χ.Α. = Χρυσή Αυγή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση