GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Η Ελλάδα έγινε πρωταθλήτρια των μεταρρυθμίσεων τα τρία τελευταία χρόνια ανάμεσα στις χώρες του ΟΟΣΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Η Ελλάδα έγινε πρωταθλήτρια χώρα στις μεταρρυθμίσεις, όχι μόνο στην Ευρώπη και στην Ευρωζώνη, αλλά και μεταξύ των χωρών του ΟΟΣΑ, ...

Η Ελλάδα έγινε πρωταθλήτρια χώρα στις μεταρρυθμίσεις, όχι μόνο στην Ευρώπη και στην Ευρωζώνη, αλλά και μεταξύ των χωρών του ΟΟΣΑ, τα τρία τελευταία χρόνια, τόνισε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τον γενικό γραμματέα του ΟΟΣΑ Άνχελ Γκουρία στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Μεταρρυθμίσεις δίκαιες αλλά αναγκαίες πολλές από αυτές, καθώς ανοίγουν μια πολύ σημαντική προοπτική για την ανάπτυξη της οικονομίας, για την εγκαθίδρυση μιας πιο δίκαιης προοπτικής ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία τα επόμενα χρόνια», επισήμανε ο πρωθυπουργός.

Δεν είναι ώρα για νέα μέτρα επιβάρυνσης και η λιτότητα δεν είναι μονόδρομος για την ανάκτηση της ανταγωνιστικότητας, επισήμανε ακόμη ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Επενδύουμε στην παραγωγικότητα της εργασίας και στηρίζουμε ένα παραγωγικό μοντέλο που θέλει τον άνθρωπο, τον εργαζόμενο, να έχει τον βασικό ρόλο και υπό αυτή την έννοια στηρίζουμε και ένα αξιοπρεπές επίπεδο μισθών και κατ' επέκταση ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο», δήλωσε ο Πρωθυπουργός.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση