GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποφασισμένος για το νταμπλ ο Χιμένεθ - Η ατάκα για μπάτζετ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Ιδιαίτερα χαρούμενος για το γεγονός πως η ΑΕΚ κατάφερε με χαμηλότερο μπάτζετ από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να σπάσει την ηγεμονία...

Ιδιαίτερα χαρούμενος για το γεγονός πως η ΑΕΚ κατάφερε με χαμηλότερο μπάτζετ από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να σπάσει την ηγεμονία των ερυθρολεύκων και να κατακτήσει τον τίτλο δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα ''El Confidencial'', όπου τόνισε πως όλοι στο σύλλογο είναι περήφανοι, ενώ πρόσθεσε πως η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα καθώς απομένει η κατάκτηση του Κυπέλλου.

«Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με αυτόν τον τίτλο γιατί σπάσαμε την ηγεμονία του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ. Χάσαμε μόνο δύο παιχνίδια σε όλη τη σεζόν και πρέπει να είμαστε περήφανοι γιατί το κάναμε παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Τώρα θέλουμε περισσότερα και μπορούμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο» τόνισε αρχικά ο Χιμένεθ.

Στη συνέχεια στάθηκε στην αγωνιστική παρουσία του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι τη φετινή σεζόν λέγοντας πως: «Έχει επιστρέψει στο υψηλότατο επίπεδο και η εμπειρία του ήταν πολύ σημαντική. Είχε μια εξαιρετική σεζόν, καλές τοποθετήσεις στην άμυνα και πολλά πράγματα ακόμα».

Πηγή: filathlos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση