GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το "αντίο" του Νίκου Χατζηνικολάου στον Γιώργο Κουρή

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του εκδότη Γιώργου Κουρή ανακοίνωσε στην αρχή της εκπομπής του στον Realfm 97,8 ο Νίκος Χατζηνικολάου. &...

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του εκδότη Γιώργου Κουρή ανακοίνωσε στην αρχή της εκπομπής του στον Realfm 97,8 ο Νίκος Χατζηνικολάου.
"Θέλω να πω ότι παρά τον εκρηκτικό χαρακτήρα του, ακόμα και όταν είχαμε έντονες πολιτικές διαφωνίες, ΠΟΤΕ δεν μου επέβαλε τι να πω, τι να γράψω, τι να κάνω. Ήταν ένας εκδότης και ένας δημοσιογράφος μιας άλλης γενιάς, που την ελευθεροτυπία, την ελεύθερη άποψη, την σεβόταν όσο τίποτε άλλο... Το δεύτερο που θέλω να πω είναι ο τρόπος με τον οποίο γλύκαινε αυτός ο άνθρωπος όταν ήξερε ότι περνάς δυσκολία. Ο τρόπος που σε στήριζε όταν ήξερε ότι περνάς, μια κακή στιγμή... Και βέβαια, είχε μια μοναδική πίστη σε ό,τι αποφάσιζε να κάνει, αγωνιζόταν μέχρι τέλους, δεν παρέδιδε τα όπλα ποτέ, ήταν ένας μάγκας στρατηγός στη δουλειά. Σκληρός αγωνιστής, σκληρός μαχητής..." είπε αποχαιρετώντας τον Γιώργο Κουρή.
Ακούστε το ηχητικό;

1 σχόλιο

  1. Και τώρα τι θα κάνεις χωρίς το αφεντικό Νικολακηηηηηηηη (όπως το έλεγε η Καρέζη στο Δεσποινίς Διευθυντής το Νικολακηηηηηηηη)
    Πώς θα βγάζεις τη φυλλάδα σου Νικολακηηηηηηηη
    Πως θα μας δουλεύεις στο ραδιοφονικό σταθμό Νικολακήηηηηηη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση