GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Πράσινο φως» στη… Λύκαινα για συμμετοχή στις τουρκικές εκλογές - ΒΙΝΤΕΟ

Το "Καλό Κόμμα" της Μερέλ Ακσενέρ θα μπορέσει να συμμετάσχει στις εκλογές της 24ης Ιουνίου, έπειτα από απόφαση του Συμβο...

Το "Καλό Κόμμα" της Μερέλ Ακσενέρ θα μπορέσει να συμμετάσχει στις εκλογές της 24ης Ιουνίου, έπειτα από απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας της Τουρκίας, που έκανε τελικά αποδεκτή τη λίστα της Ανώτατης Εκλογικής Επιτροπής, όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1 από την Τουρκία.

Το ακροδεξιό κόμμα της Μερέλ Ακσενέρ, με βάση τον εκλογικό νόμο, δεν μπορούσε να συμμετάσχει στις εκλογές, καθώς δεν είχε συμπληρώσει έξι μήνες από τη σύστασή του, γεγονός που είχε δημιουργήσει μεγάλο παρασκήνιο και έντονη φημολογία.

Τις τελευταίες ημέρες ήταν έντονη η φημολογία για συνεργασία με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP), γεγονός που θα δημιουργούσε μία ισχυρή αντίπαλη συμμαχία στη συνεργασία Ερντογάν -Μπαχτσελί.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση