GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ραγδαίες εξελίξεις στη διπλή δολοφονία στην Κύπρο: "Κλειδί" η ματωμένη πιτζάμα που βρέθηκε κρυμμένη

Μία πιτζάμα με κηλίδες αίματος που ήταν καλά κρυμμένη και βρέθηκε στο σπίτι του άτυχου ζευγαριού στην οδό Ζαλόγγου στην Κύπρο, κρί...

Μία πιτζάμα με κηλίδες αίματος που ήταν καλά κρυμμένη και βρέθηκε στο σπίτι του άτυχου ζευγαριού στην οδό Ζαλόγγου στην Κύπρο, κρίνεται ως το σημαντικότερο μέχρι τώρα τεκμήριο που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί ανακριτές του διπλού φονικού.

Σύμφωνα με το politis.com.cy, η πιτζάμα έχει σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, κάποιοι από την Αστυνομία συνηγορούν ότι έπρεπε να έχουν γίνει κάποιοι πρόσθετοι χειρισμοί οι οποίοι θα επιτάχυναν την εξιχνίαση του εγκλήματος αλλά δυστυχώς δεν έγιναν.

"Είναι ίσως μία από τις πιο μπερδεμένες και δύσκολες υποθέσεις που κλήθηκα να διερευνήσω αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο", ανέφερε ένα μέλος της ανακριτικής ομάδας που διερευνά την υπόθεση.

Ένα άλλο στέλεχος της Αστυνομίας με εμπειρία στις ποινικές ανακρίσεις, εξέφρασε την αισιοδοξία ότι αργά ή γρήγορα οι έρευνες θα αποδώσουν, σημειώνοντας ότι "δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα".

"Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για τη διερεύνηση ενός πολύ δύσκολου εγκλήματος με κάποιο δεδομένο, ότι δεν υπάρχει για παράδειγμα ένα φονικό όπλο, δεν υπάρχουν ικανοποιητικά αποδεικτικά στοιχεία, δεν υπάρχει μαρτυρία ίσως ως προς κίνητρα. Η έλλειψη αυτών των στοιχείων οδηγεί στο ότι η διερεύνηση είναι ιδιαίτερα δύσκολη και πρέπει να επεκταθεί σε όλες τις πτυχές αυτές, που την καθιστά ακόμα πιο δύσκολη. Επομένως θα πρέπει να συνεχίσει η Αστυνομία –αλλά να συνεχίσει με τη δέουσα σπουδή και ταχύτητα– γιατί η πάροδος του χρόνου δεν είναι καλός οδηγός" ανέφερε ο γενικός εισαγγελέας.

Πηγή πληροφοριών: politis.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση