GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα κόντρα για το Σκοπιανό- Σπυράκη: Να πουν την αλήθεια στους Έλληνες - Κύκλοι ΥΠΕΞ: Καιρός να σοβαρευτεί

Νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στη ΝΔ και την κυβέρνηση με επίκεντρο τις συζητήσεις για το Σκοπιανό. Η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκ...

Νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στη ΝΔ και την κυβέρνηση με επίκεντρο τις συζητήσεις για το Σκοπιανό.

Η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, με αφορμή πρωτοσέλιδο στα «ΝΕΑ» δήλωσε ότι η κυβέρνηση οφείλει να πει την αλήθεια στους Έλληνες σχετικά με το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.

Η κ. Σπυράκη διατύπωσε ευθέως το εξής ερώτημα στην κυβέρνηση: «Διαπραγματεύεται μυστικά λύση στο Σκοπιανό για να λάβει ως αντάλλαγμα εξάμηνη αναβολή της περικοπής των συντάξεων, μιας υποχρέωσης που η ίδια ανέλαβε με την ανερμάτιστη πολιτική της;».

Και καταλήγοντας τη δήλωσή της συμπλήρωσε: «Ναι ή όχι; Οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν».

Η απάντηση του ΥΠΕΞ

Να σοβαρευτεί καλούν κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών την εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη σχολιάζοντας τη δήλωσή της.

«Τα εθνικά θέματα είναι πιο σοβαρά από την κ. Σπυράκη. Να μην τα ευτελίζει έτσι. Καιρός να σοβαρευτεί» υποστηρίζουν χαρακτηριστικά κύκλοι του ΥΠΕΞ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση