GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραμπ: Δεν θα επιτρέψω να με χειραγωγήσει ο Κιμ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι εξετάζονται "δύο ή τρεις" πιθανές τοποθεσίες για τη συνάντηση που πρόκειται να έχει με τον Κιμ Γιον...

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι εξετάζονται "δύο ή τρεις" πιθανές τοποθεσίες για τη συνάντηση που πρόκειται να έχει με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, ενώ δεσμεύτηκε ότι δεν θα επιτρέψει να τον χειραγωγήσει ο Βορειοκορεάτης δικτάτορας.
Ο Τραμπ, υποδεχόμενος την καγκελάριο της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ στον Λευκό Οίκο, είπε στους δημοσιογράφους ότι αν καταστεί προφανές ότι οι ΗΠΑ και η Βόρεια Κορέα δεν μπορούν να βρουν μια λύση, τότε θα αποχωρήσει από την αίθουσα.
Αναφερόμενος στις συζητήσεις που θα έχει με την καγκελάριο Μέρκελ, είπε ότι βασικό αντικείμενο θα είναι η συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, καθώς επίσης και το εμπόριο και άλλα ζητήματα.
"Ξέρω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή συζήτηση για το Ιράν", πρόσθεσε, λέγοντας όμως δεν είναι βέβαιο αν θα καταλήξουν σε κάποια συμφωνία.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση