GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ! Ανατροπή στα μικρά κόμματα…

Δημοσκόπηση ΣΟΚ για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ! Ανατροπή στα μικρά κόμματα…  Νέα δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ RESEARCH αντικατοπτρίζει την απογοήτευση...

Δημοσκόπηση ΣΟΚ για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ! Ανατροπή στα μικρά κόμματα… 

Νέα δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ RESEARCH αντικατοπτρίζει την απογοήτευση του κόσμου για το πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας και φέρνει την ανατροπή στα μικρά κόμματα.
Η έρευνα διενεργήθηκε από 16 έως τις 29 Μαρτίου με τη μέθοδο των τηλεφωνικών συνεντεύξεων και τα ευρήματα φανερώνουν τη διάθεση των Ελλήνων πολιτών να στραφούν σε εκτός πολιτικού κατεστημένου λύσεις.
Χαρακτηριστικό είναι ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ συγκεντρώνει 1,5%, απόδειξη ότι οι ερωτηθέντες αναζητούν μια αλλαγή πολιτικής κατεύθυνσης της χώρας.


Ειδικότερα, στην ερώτηση «εάν την επόμενη Κυριακή είχαμε βουλευτικές εκλογές εσείς ποιο κόμμα είναι πιο πιθανό να ψηφίζατε;», τα ποσοστά των κομμάτων είναι:
ΝΔ: 21,7%
ΣΥΡΙΖΑ: 16%
Χρυσή Αυγή: 8%
Κίνημα Αλλαγής: 7,7%
ΚΚΕ: 4%
Ένωση Κεντρώων: 2,1%
Ανεξάρτητοι Έλληνες: 2%
Ελληνική Λύση: 1,5%
ΛΑΟΣ: 1,3%
Πλεύση Ελευθερίας: 1,2%
Ανταρσία: 1%
ΜέΡΑ 25: 1%
Λαϊκή Ενότητα: 0,6%
Άλλο κόμμα: 2,5%
Λευκό/Άκυρο: 1,2%
Δεν έχω αποφασίσει:15,8%
ΑΠΟΧΗ: 12,4%.
(Τα αποτελέσματα αφορούν την Περιφέρεια Πελοποννήσου)
Σας παραθέτουμε το σχόλιο του προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κ. Βελόπουλου:

Ποσοστά δημοσκόπησης που δεν πιστεύουμε βέβαια! Ήρθαμε σαν ....αστραπή δεν είμαστε συστημικοί και κωλοτούμπες ούτε πολιτικά πτώματα !Είμαστε το νέο δεν θέλουμε κανέναν από τους παλιούς "σάπιους" θέλουμε τους Έλληνες που αγαπούν την Ελλάδα χωρίς ιδιοτέλεια! @ellinikilisi !



https://voicenews.gr/%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7/#

2 σχόλια

  1. Σήμερα είναι σύνθημα έλεγε ο ψευταράκος - ψεύτης - ψευταράς, από Δευτέρα θα είναι νόμος του κράτους: Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη». Θεός! Αριστερός» θεός! Των πλειστηριασμών. Το σπίτι είναι χολέρα, πάρε των ομματιών σου και τράβα παραπέρα..

    θεωρούμε πράξη ντροπής, πράξη καταισχίνης, πράξη ταπείνωσης του κάθε πολίτη αυτής της χώρας, από τη μια να του αρπάζουν το ψωμί απ’ το τραπέζι κι από την άλλη να του πετούν κάποια ψίχουλα για να τον εξαγοράσουν, έλεγε ο Τσίπρας για τη Δεξιά κι έκανε ακριβώς το ίδιο ο ίδιος! Άπαιχτος...Ουδέποτε άλλος τις πολιτικός κατά τις τελευταίες δεκαετίες έχει διασύρει την Αριστερά τόσο θανάσιμα, με τέτοιον κυνισμό και τέτοια αναισχυντία..

    Στόχος μας είναι η κατάργηση με έναν νόμο όλων των μέτρων λιτότητας..Είναι δέσμευση ότι θα επαναφέρουμε τον κατώτατο μισθό στα 751! Αρχηγέ, συγκρατήσου! οδηγείς τη νεολαία στην κραιπάλη!.. [Καμία μείωση κύριων και επικουρικών συντάξεων]! Αρχηγέ, τρεις συντάξεις τους φάγαμε, θα μας αλείψουν πίσσα και πούπουλα!ΡΕ μαλάκα ΤΣΙΠΡΑ η σύνταξη του ΟΑΕΕ σήμερα είναι 406 ευρώ πάει και το ΕΚΑΣ το εφαγες και αυτό επιδόματα παίρνουν μόνο οι μετανάστες ψευταράκο...Τα ψέματα του ψεύτη δεν τελειώνουν ποτέ. Για τον ψεύτη, όμως, τα ψέματα νωρίς ή αργά τελειώνουν... θα φάει μαύρο αυτή η κώλο κυβέρνηση που θα τρελαθούν όλοι οι συριζανελ.. Τον τενεκέ σου μην τον κλαις εκεί που πάει να σκύψει, κοπάνα τον - κοπάνα τον και κείνος θα βουίξει: με τα νταούλια και με τον ζουρνά, γκόου μπακ ετερόκλητοι όχλοι, γκόου μπακ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΑΛΗΤΑΡΊΑ ΤΟΥ ΨΕΎΤΗ ΤΣΙΠΡΑ

    Ζούμε ένα κοινωνικό [διωγμό].Μια εθνοκάθαρση με διαδικασίες μαζικού οικονομικού στραγγαλισμού και κοινωνικής εξόντωσης με αριστερό πρόσημο.. Έχουμε μια παρασιτική εθνική ελίτ, σφιχταγκαλιασμένη με τον ξένο παράγοντα, αποτελούμενη από ολιγάρχες, καναλάρχες, τραπεζίτες, ιεράρχες, ανώτατους δικαστικούς και δωσίλογους πολιτικούς, υπό την επίβλεψη ξένων επιτρόπων και υπαλλήλων των υπερεθνικών αργυραμοιβών...

    Δεν είναι που μόνο κλέβουν τον πλούτο της πατρίδας και του λαού. Δεν τους αρκεί αυτό.

    Με συμμορίτικα [φιρμάνια] πολυνομοσχεδίων, επιβάλουν στο λαό χρέη που εν γνώση τους, αδυνατεί να πληρώσει...Αυτό δεν είναι μόνο μια άθλια ληστεία που με την κάλυψη της εξίσου άθλιας δικαιοσύνης, επιβάλλεται ως νόμος, δεν είναι μόνο η οικονομική αφαίμαξη..Είναι ψυχρά και κυνικά προμελετημένη εθνοκάθαρση.
    Και ο λόγος είναι απλός: Ένας λαός με συνείδηση της εθνικής του ταυτότητας, αποτελεί μόνιμη απειλή, γιατί μπορεί να ξυπνήσει και να διεκδικήσει την πατρίδα του με όρους εθνικής ανεξαρτησίας και λαϊκής κυριαρχίας... Αυτό είναι που [ενοχλεί].

    Πίσω από όλα αυτά υπάρχει η κλασσική γκανγκστερική απειλή, που υποδόρια περνά μέσα στο υποσυνείδητο του λαού και που ήδη εφαρμόζεται: [Την ζωή σου ή την πατρίδα σου]!


    Κι αυτό είναι που δυστυχώς [ζορίζεται] να καταλάβει, το [υγιές] κομμάτι της αριστεράς, ξεκομμένο τελείως από το εαμικό παρελθόν της.

    Εγκλωβισμένη σε αγκυλώσεις ερμηνευτικής ορθότητας, παρά την μαχητικότητα και την παρουσία της στις κοινωνικές διεκδικήσεις, δεν αντιλαμβάνεται τις αρχετυπικού πλέον χαρακτήρα συλλογικές ανάγκες.

    Εδώ αυτήν την ώρα δεν έχουμε τον [συμπολίτη] που την περνά, απλώς στριμωγμένος οικονομικά.

    Εδώ έχουμε τον εαυτό μας και τον [συνάνθρωπο] μας, που χάνει την ζωή του, απλά και μόνο επειδή έχει το θράσος, να είναι κάτοικος με συνείδηση ότι η πατρίδα του ανήκει.

    Εδώ δεν πάμε να λύσουμε το πρόβλημα του μοντέλου και της ιδεολογικής καθαρότητας.

    Εδώ κάνουμε κοινό αγώνα επιβίωσης.

    Εδώ αυτή την ώρα το πρώτιστο χρέος είναι η συνεννόηση και η μετωπική συστράτευση για την διασφάλιση της επιβίωσής μας.

    Και φυσικά δεν αγωνίζεσαι για να συνεννοηθείς με αυτόν που σε καταλαβαίνει, δεν έχει αξία να συνεννοηθείς μόνο με αυτόν που συμφωνείς.

    Το χρέος μας είναι να ρίξουμε τα τείχη της προκατάληψης και της καχυποψίας και να μιλήσουμε στην ίδια [γλώσσα] για την κοινή απειλή που σκοτώνει τον λαό και την πατρίδα.

    Να μιλήσουμε τη γλώσσα του απλού λαού!

    Και αυτό είναι χρέος δικό μας κι όχι του [άλλο].

    Η κλεψύδρα αδειάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση