GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό το μοντέλο δεν είναι όπως τα άλλα - Κρύβει ένα μεγάλο μεγάλο μυστικό

O λογαριασμός της Shudu Gram στο Instagram είναι αξιοζήλευτος. Πάνω από 100 χιλιάδες followers. Βλέποντας αυτό το μοντέλο να βαδίζ...

O λογαριασμός της Shudu Gram στο Instagram είναι αξιοζήλευτος. Πάνω από 100 χιλιάδες followers. Βλέποντας αυτό το μοντέλο να βαδίζει πάνω σε αυτά τα μακριά πόδια, οι άντρες ζαλίζονται, οι γυναίκες ζηλεύουν.

Αν όμως κοιτάξεις καλύτερα, θα δεις ότι η Shudu Gram δεν είναι συνηθισμένο μοντέλο. Τουλάχιστον, δεν ανήκει στο ανθρώπινο είδος. Είναι μια σελέμπριτι που δημιούργησε σε ηλεκτρονικό υπολογιστή ο φωτογράφος Κάμερον -Τζέιμς Ουίλσον (που απέκτησε τις υπολογιστικές δεξιότητες ακριβώς για να δημιουργήσει τη Shudu).

Έμπνευσή του ήταν μία Μπάρμπι, που πωλείται με το όνομα «Πριγκίπισσα της Νότιας Αφρικής», ντυμένη στο ύφος των γυναικών της φυλής των Ντεμπέλε και με κρίκους στον λαιμό.

«Η Shudu εκπροσωπεί αυτό που πάντα έβλεπα ως όμορφο, αλλά και κάτι που δεν βλέπω αρκετά συχνά» εξομολογήθηκε στο Entertainment o 28χρονος φωτογράφος. «Αν και, σήμερα, υπάρχει μια μικρή αλλαγή, πρέπει περισσότεροι να αναρωτηθούν τι είναι "όμορφο"» τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση