GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρωσικό ΥΠΕΞ: Το Ισλαμικό Κράτος δημιουργήθηκε μετά την επέμβαση των ΗΠΑ στο Ιράκ

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, με ανάρτηση της στην σελίδα της στο Facebook, υπενθύμισε στον Αμερι...

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, με ανάρτηση της στην σελίδα της στο Facebook, υπενθύμισε στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, ότι το «Ισλαμικό Κράτος» υπήρξε αποτέλεσμα της αμερικανικής επέμβασης στο Ιράκ.

Η Ζαχάροβα προέβη στην υπενθύμιση αυτή με αφορμή την ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter, στην οποία έγραψε ότι η κυβέρνησή του έκανε «μια άριστη δουλειά για την απελευθέρωση της περιοχής από το ΙΚ» την οποία ολοκληρώνει διερωτώμενος «Πού είναι το δικό μας 'Ευχαριστώ Αμερική;'» (Never said when an attack on Syria would take place. Could be very soon or not so soon at all! In any event, the United States, under my Administration, has done a great job of ridding the region of ISIS. Where is our “Thank you America?”)

Απαντώντας στο μήνυμα αυτό η Ζαχάροβα έγραψε: «Απλώς δεν έχουν ακόμη σταματήσει όλοι να ευγνωμονούν την Αμερική για το Ιράκ, όπου το Ισλαμικό Κράτος υπήρξε αποτέλεσμα της επέμβασης».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση