GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Αντωνόπουλος συναντά… Μακρυκωσταίους και Κοντογιώργηδες!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Αλλού περιμέναμε να δούμε τον εξαίρετο Αλέξανδρο Αντωνόπουλο,αλλού θα τον απολα...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ
Αλλού περιμέναμε να δούμε τον εξαίρετο Αλέξανδρο Αντωνόπουλο,αλλού θα τον απολαύσουμε τελικά! Ο έμπειρος και άξιος πρωταγωνιστής έκανε συζητήσει για κάτι που...μαγείρευαν για το θέατρο Γκλόρια οι Μιχάλης Ρέππας-Θανάσης Παπαθανασίου.
Όταν αυτό «ναυάγησε»στη διαδρομή, το γερό δίδυμο τον «έκλεισε»για το «Βέμπο» και το «Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες» που ετοιμάζει εκεί σε γερή διασκευή.Έτσι θα τον χαρούμε στο πλευρό των Γιάννη Τσιμιτσέλη-Γιάννη Ζουγανέλλη και των Σπύρου Μπιμπίλα,Πάνου Σταθακόπουλου, Βασίλη Κούκουρα,Σπύρου Κυριάκου, Αντιγόνης Νάκα.
Στην ίδια υποσχόμενη δουλειά έκλεισε και η πολυσχιδής Κατερίνα Ζαρίφη!Ήρθε για να μείνει στο θέατρο,μετά την προσωπική της επιτυχία στο «Δουλειές με φούντες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση