GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δήλωση της Φίνου για τον Ψάλτη που θα συζητηθεί

Αίσθηση έχουν προκαλέσει τα όσα είπε για τον Στάθη Ψάλτη η Καίτη Φίνου στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη &qu...

Αίσθηση έχουν προκαλέσει τα όσα είπε για τον Στάθη Ψάλτη η Καίτη Φίνου στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη "Στη φωλιά των Κου Κου".
"Με τον Στάθη Ψάλτη αγαπιόμασταν περισσότερο όταν χωρίσαμε και αρχίσαμε να δουλεύουμε μαζί, παρά όταν ήμασταν μαζί", τόνισε η Καίτη Φίνου και πρόσθεσε: "Όσο ήμασταν μαζί ήμασταν συνέχεια τσακωμένοι. Ο Στάθης πήγαινε με του κόσμου τις γυναίκες όταν και δεν ήταν μόνο ότι τον είχα πιάσει -και καλά έκανε, τώρα που πέρασαν τα χρόνια, ναι, τον καταλαβαίνω. Η γυναίκα του δικαιούται να συνεχίσει τη ζωή της".
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για το αν έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση: "Εκείνη την εποχή περπατούσε στον δρόμο και σου έκαναν όχι καμάκι, μέχρι και αυτοί που άνοιγαν της καμπαρντίνες και έδειχναν τα γεννητικά τους όργανα. Δηλαδή, τι θα έπρεπε; Να βγαίνω να καταγγέλλω τον καθέναν; Εντάξει, και τι έγινε; Το αποφεύγεις και αν δεν μπορείς να το αποφύγεις, κάθεσαι και το απολαμβάνεις αγάπη μου. Τι σεξουαλική παρενόχληση; Ένας παραγωγός ταινιών είχε πέσει πάνω μου. Ήταν μεθυσμένος, προσπάθησε να με αγκαλιάσει, του είπα «σταμάτα θα φωνάξω δυνατά να ακούσει η γραμματέας σου έξω». Τελείωσε".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση