GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόωρες εκλογές στην Τουρκία ζητά ο Μπαχτσελί - ΒΙΝΤΕΟ

Τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών ζητά με σημερινές του δηλώσεις ο επικεφαλής του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης της Τουρκίας (MHP) και σ...

Τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών ζητά με σημερινές του δηλώσεις ο επικεφαλής του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης της Τουρκίας (MHP) και σύμμαχος του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, όπως αναφέρει το πρακτορείο Anadolu.

Συγκεκριμένα ο κ. Μπαχτσελί τονίζει ότι οι εκλογές πρέπει να πραγματοποιηθούν στις 26 Αυγούστου καθώς «είναι αδύνατο (για την Τουρκία) να περιμένει με υπομονή μέχρι τις 3 Νοεμβρίου του 2019», ημερομηνία που είναι προγραμματισμένες οι εκλογές.

Άμεση ήταν η απάντηση από την πλευρά της τουρκικής κυβέρνησης, σύμφωνα με την Καθημερινή, με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό Μπεκίρ Μποζντάγ να δηλώνει ότι η πρόταση του Μπαχτσελί πρέπει πρώτα να συζητηθεί με τα αρμόδια όργανα λήψης αποφάσεων του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ). 

Το AKP με επικεφαλής τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και το MHP του Ντ. Μπαχτσελί «κατεβαίνουν» στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές με τον κοινό σχηματισμό της «Λαϊκής Συμμαχίας», όπως την αποκαλούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση