GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θείος Χαράλαμπου Τσαγαλά: Ανιστόρητος ο Βέττας που είπε ότι μας ντροπιάζει η σημαία στη βραχονησίδα - ΒΙΝΤΕΟ

"Έχουμε οικογενειακά χωράφια στον Μεγάλο Ανθρωποφάγο, ο μικρός Ανθρωποφάγος είναι ο μισός της γιαγιάς μου. Ζούσαν σε αυτά τα νησιά, ...

"Έχουμε οικογενειακά χωράφια στον Μεγάλο Ανθρωποφάγο, ο μικρός Ανθρωποφάγος είναι ο μισός της γιαγιάς μου. Ζούσαν σε αυτά τα νησιά, είχαμε ζώα" δήλωσε ο Νίκος Μαρούδας, θείος του Χαράλαμπου Τσαγαλά, ενός εκ των τριών παιδιών που ύψωσαν σημαίες στις βραχονησίδες, στην εκπομπή "Ξυπνάμε Μαζί" στο Epsilon.
"Έκαναν αυτή την κίνηση αποδίδοντας έναν ελάχιστο φόρο τιμής για τον ηρωικό σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο" ανέφερε.
"Ο κ. Καμμένος είναι γνώστης της περιοχής. Γνωρίζει ότι έχουμε υψηλό φρόνημα, πατριωτικό στους Φούρνους. Ο πατριώτης δεν είναι και εθνικιστής. Εμείς στους ακριτικούς Φούρνους, με τα εκατοντάδες προβλήματα και τις αντίξοες συνθήκες που ζούμε, είμαστε πατριώτες, φυλάμε τα σύνορα της πατρίδας. Ο κ. υπουργός έκανε τη δήλωση του, εμείς κρατάμε ψηλά τη σημαία μας. Δεν φοβόμαστε τίποτα. Τα παιδιά έκαναν αυτή την κίνηση, θα μπορούσα να την είχα κάνει και εγώ ή να την κάνω αύριο. Ποιος θα μου αφαιρέσει εμένα το δικαίωμα ή στον καθένα μας να σηκώσω τη σημαία; Σε ιδιοκτησία δικιά μου;" είπε ο κ. Μαρούδας.
"Είναι ανιστόρητος ο άνθρωπος δεν γνωρίζει ιστορία ο κ. Βέττας. Είπε ότι τα τρία παιδιά έκαναν το ακατόρθωτο να γκριζάρουν τους Φούρνους. Οι Φούρνοι είναι γκριζαρισμένοι μετά τα Ίμία το 1996. Είναι πάνω πάνω στη λίστα των νησιών που ζητάνε οι γείτονες. Δεν γνωρίζουν πως λειτουργεί ο γείτονας; Τα τρία παιδιά ήταν η αιτία; Αν είναι δυνατόν! Ξεφεύγουμε από τα όρια τι λέει ο καθένας" τόνισε ο κ. Μαρούδας.
Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο

  1. Για να τελειώνουμε με τα μπλα μπλα μπλα!

    1η του Μάϊ κύριε Χαμμένε να πάνε όσοι θέλουν να ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ Μάιο στους ΜΙΚΡΟΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΥΣ!!!

    Δεν κατάλαβα;;;;;

    ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΙΝΗΣΗ/ΖΩΗ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ/ΝΗΣΙΔΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΪ ΕΚΕΙ!!!

    ΌΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΪ και ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ "1η Του ΜΑΪ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΕΡΓΑΤΙΑ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ!!!"


    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΠΤΟ ΚΥΡΙΕ ΧΑΜΜΕΝΕ;;;;


    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! (ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΟΪΔΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ - ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ!!! ΑΛΛΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΡΗΣ!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση