GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τοποθέτησαν βόμβα έξω από το σπίτι Κύπριου πρώην διαιτητή

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα εντοπίστηκε βόμβα έξω από την οικία του πρώην διαιτητή και νυν παρατηρητή, Κώστα Καπιτανή, στην Κύπρο. Ευτυχώς η α...

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα εντοπίστηκε βόμβα έξω από την οικία του πρώην διαιτητή και νυν παρατηρητή, Κώστα Καπιτανή, στην Κύπρο. Ευτυχώς η αντίδραση των αρχών ήταν άμεση και αφού αποκλείστηκε η περιοχή απομακρύνθηκε ο κίνδυνος.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε στην είσοδο του χώρου στάθμευσης του σπιτιού που βρίσκεται στη Λάρνακα και προκάλεσε ελαφριές ζημιές στο αυτοκίνητο και το γκαράζ του πρώην διαιτητή. Η αστυνομία έχει ήδη αρχίσει έρευνες για να βρεθούν οι δράστες.
Η κυπριακή ομοσπονδία καταδίκασε το σοκαριστικό περιστατικό με ανακοίνωσή της:
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου καταδικάζει με αποτροπιασμό την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην οικία του διεθνούς Παρατηρητή, μέλους της Επιτροπής Διαιτησίας της ΚΟΠ και Υπεύθυνου Εκπαίδευσης των Διαιτητών Κώστα Καπιτανή και εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση της προς τον ίδιο και την οικογένεια του.
Τέτοιες ενέργειες μόνο ως τρομοκρατικές μπορούν να χαρακτηριστούν αφού βάζουν σε άμεσο κίνδυνο ακόμα και ανθρώπινες ζωές, πλήττοντας το σύνολο της οικογένειας του ποδοσφαίρου μας, αλλά και της κοινωνία μας.
Ήδη, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Γιώργος Κούμας απέστειλε επιστολή προς τον Αρχηγό Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου στην οποία καταδικάζει την ενέργεια σε βάρος του κ. Καπιτανή, ζητά την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης και εντοπισμό και τιμωρία των δραστών της αποτρόπαιας αυτής ενέργειας.
Πηγή: filathlos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση