GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεροβασίλη: Η ΝΔ φαντάζεται επιστροφή στο παρελθόν

«Επίθεση» στη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρό της, Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπέλυσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασ...

«Επίθεση» στη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρό της, Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπέλυσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη.

Η κ. Γεροβασίλη μιλώντας στα «Νέα Σαββατοκύριακο» χαρακτήρισε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «νεοφιλελεύθερη Δεξιά» και την κατηγόρησε ότι «φαντάζεται επιστροφή στο παρελθόν». Παράλληλα, σχολίασε ότι η συνταγή του κ. Μητσοτάκη για το Δημόσιο αφορά «απολύσεις, οριζόντιες περικοπές, καρατομήσεις στελεχών και ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών του κοινωνικού κράτους».

Σχετικά με την επιλογή στελεχών σε επιτελικές θέσεις του Δημοσίου, η υπουργός τονίζει ότι οι διαδικασίες θα είναι «αξιοκρατικές και διαφανείς», με απώτερο στόχο «το κράτος να έχει συνέχεια». «Οι επιτελικές θέσεις στο Δημόσιο θα είναι προσβάσιμες σε όλους, ανεξάρτητα από την κομματική τους ταυτότητα», σημείωσε.

Μάλιστα, αναφερόμενη στα στοιχεία που επικαλέστηκε στις Βρυξέλλες το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε: «Η ΝΔ προσπαθεί να θέσει ζητήματα επιζήμια στη χώρα, αλλά οι θεσμοί γνωρίζουν την αλήθεια και η προσπάθεια της ΝΔ θα γυρίσει μπούμερανγκ».

Τέλος, η κ. Γεροβασίλη εκφράζει την πεποίθηση ότι «η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει το έργο της μέχρι τέλους», το οποίο, όπως εξηγεί, σημαίνει «την οριστική, τυπική και καθαρή έξοδο της χώρας από τα μνημόνια και την έναρξη μιας νές, αναπτυξιακής περιόδου για την Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση