GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ (ΤΟΥ) ΕΙΠΕ για "μίζες"! Το ...χιούμορ(;) της Καρακώστα που "πάγωσε" τον Σταθάκη

Με ανοιχτό το στόμα έμειναν τα μέλη της κοινοβουλευτικής επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου από το σχόλιο της προέδρου της επιτροπής Εύης Κ...

Με ανοιχτό το στόμα έμειναν τα μέλη της κοινοβουλευτικής επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου από το σχόλιο της προέδρου της επιτροπής Εύης Καρακώστα, απευθυνόμενη στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη.
Μόλις είχε ξεκινήσει η συζήτηση του νομοσχέδιου για την πώληση των μονάδων λιγνίτη και οι βουλευτές συζητούσαν για τον προγραμματισμό των εργασιών της επιτροπής. Η επόμενη συνεδρίαση, όπως αναφέρθηκε, θα είναι την επόμενη Δευτέρα, ανήμερα του Αγίου Γεωργίου.
Με αφορμή το γεγονός αυτό ο Γιώργος Αρβανιτίδης από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, απευθύνθηκε στον συνονόματό του Γιώργο Σταθάκη και τον κάλεσε να φέρει γλυκά για να κεράσει για την ονομαστική του εορτή.
Σε αυτό το σημείο παρενέβη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Εύη Καρακώστα και απευθυνόμενη προς τον υπουργό δήλωσε βέβαιη ότι ο Γιώργος Σταθάκης θα κεράσει επειδή θα πάρει κάτι από τις μίζες!
Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση