GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στο άγαλμα του Τρούμαν

Στις 25 Απριλίου θα δικαστούν από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο οι δύο συλληφθέντες στα επεισόδια γύρω από το άγαλμα Τρούμαν, το ...

Στις 25 Απριλίου θα δικαστούν από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο οι δύο συλληφθέντες στα επεισόδια γύρω από το άγαλμα Τρούμαν, το μεσημέρι της Δευτέρας κατά τη διάρκεια αντιπολεμικού συλλαλητηρίου.
Σε βάρος των δύο ασκήθηκε ποινική δίωξη για αδικήματα που αφορούν σε επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος αστυνομικού, απόπειρα σωματικής βλάβης, απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη κοινής ειρήνης, αντίσταση κατά της αρχής και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο, το οποίο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης και διέταξε να αφεθούν ελεύθεροι. Σε συμπαράσταση των δύο, βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στα δικαστήρια της Ευελπίδων δεκάδες φίλοι και σύντροφοί τους, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και κατά του πολέμου στη Συρία.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση