GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συντριβή αεροσκάφους στην Αλγερία, πάνω από 100 νεκροί!

Το στρατιωτικό αεροσκάφος που κατέπεσε στην Αλγερία μετέφερε, σύμφωνα με το BBC, 103 επιβάτες και πλήρωμα και συνετρίβη στην ορεινή περιο...

Το στρατιωτικό αεροσκάφος που κατέπεσε στην Αλγερία μετέφερε, σύμφωνα με το BBC, 103 επιβάτες και πλήρωμα και συνετρίβη στην ορεινή περιοχή στα βορειοανατολικά της χώρας.
Το αεροσκάφος Hercules C-130 κατέπεσε στην ορεινή περιοχή που βρίσκεται στην επαρχία Οούμ αλ-Μπουαγκί, και κατευθυνόταν προς την Κωνσταντίνη.
Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή που επικαλείται δηλώσεις του αξιωματούχου των υπηρεσιών εκτάκτων αναγκών συνταγματάρχη Φαρίντ Νετσάντ στο δημόσιο ραδιόφωνο, βρέθηκε ένας επιζών ενώ συνεχίζονται οι έρευνες διάσωσης.
Το αεροσκάφος φέρεται ότι μετέφερε στρατιωτικούς με τις οικογένειές τους.
Το Reuters μετέδωσε, επικαλούμενο τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και αυτόπτες μάρτυρες, ότι το αεροπορικό δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στο αεροδρόμιο του Μπούφαρικ, πλησίον της πρωτεύουσας, και ότι υπάρχουν πολλοί νεκροί.
Όπως αναφέρει ο στρατιωτικός αναλυτής, Salim Hamadi, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αεροπλάνο έπιασε φωτιά, ενώ βρισκόταν στον αέρα.
Το Γαλλικό Πρακτορείο δεν δίνει απολογισμό θυμάτων αλλά υπολογίζονται πάνω από 100...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση