GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δάκρυα για τον Ινιέστα - Υπόκλιση από τον Ισπανικό Τύπο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αντρές Ινιέστα έσωσε την τελευταία του παράσταση σε τελικό Copa del Rey και η τηλεοπτική κάμερα τον «συνέλαβε» να δακρύζει την ώ...

Ο Αντρές Ινιέστα έσωσε την τελευταία του παράσταση σε τελικό Copa del Rey και η τηλεοπτική κάμερα τον «συνέλαβε» να δακρύζει την ώρα της αλλαγής του από τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Παράλληλα, όταν κλήθηκε να σηκώσει το πολύτιμο τρόπαιο, το κοινό του Metropolitano ξέσπασε σε standing ovation.

Υπόκλιση από τον Ισπανικό Τύπο

Ο Αντρές Ινιέστα πέτυχε ένα υπέροχο γκολ στο 5-0 της Μπαρτσελόνα επί της Σεβίλλης και βρίσκεται στο επίκεντρο λόγω της επικείμενης αποχώρησής του από τους "μπλαουγκράνα" ύστερα από μία... ζωή.

Όπως είναι λογικό, τα σημερινά (22/04) πρωτοσέλιδα του ισπανικού Τύπου είναι αφιερωμένα στον αρχηγό της "Μπάρτσα", με την μαδριλένικη "AS" να του ζητάει να μην αποχωρήσει, ενώ τη "Mundo Deportivo" τον χαρακτηρίζει "αιώνιο πρωταθλητή".

Αναλυτικά τα πρωτοσέλιδα:

AS: "ΙΝΙΕΣΤΑ, ΜΗΝ ΦΥΓΕΙΣ"

MARCA: "Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ"

MUNDO DEPORTIVO: "ΑΙΩΝΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ"

SPORT: "ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση