GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν επέτρεψαν να ταφεί μοναχή που σκοτώθηκε στο πολύνεκρο τροχαίο στο Κιλκίς - ΦΩΤΟ

Δεν επιτράπηκε η ταφή της μοναχής Δήμητρας, μίας εκ των τεσσάρων θυμάτων του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε πριν από μερικ...

Δεν επιτράπηκε η ταφή της μοναχής Δήμητρας, μίας εκ των τεσσάρων θυμάτων του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων, σύμφωνα με το thesstoday.gr.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ηγουμένη της Μονής απαγόρευσε προφορικά και χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις να ταφεί η αδικοχαμένη μοναχή στο κοιμητήριο της Μονής, όπου ήταν εγγεγραμμένη και μάλιστα ήταν διορισμένη και στο Ηγουμενοσυμβούλιο αυτής. Τελικά η ταφή της έγινε σε άλλο μοναστήρι στην περιοχή της Θήβας.
Εκκλησιαστικοί κύκλοι επισημαίνουν ότι είναι αδιανόητο άνθρωποι της αγάπης να φέρονται με αυτόν τον τρόπο σε έναν νεκρό και μάλιστα θύμα ενός τραγικού τροχαίου δυστυχήματος και αναφέρουν ότι μια οφειλόμενη εξήγηση από την Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων (Καρδίτσα) είναι αναγκαία.
Δείτε τα σχετικά έγγραφα:



Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: thesstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση