GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση του Ρουβίκωνα με μπογιές στο τουρκικό προξενείο - Πώς αντέδρασε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη - ΒΙΝΤΕΟ

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα στο τουρκικό προξενείο στην Αθήνα, το οποίο βρίσκεται στην Λεωφόρο Βασιλέως Παύλου στο Ψυχικό. Σ...

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα στο τουρκικό προξενείο στην Αθήνα, το οποίο βρίσκεται στην Λεωφόρο Βασιλέως Παύλου στο Ψυχικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια ομάδα περίπου 15 ατόμων έφθασε έξω από το τουρκικό προξενείο. Οι άγνωστοι πέταξαν μπογιές στην πρόσοψη του κτιρίου, φώναξαν συνθήματα και στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε η αυτοαποκαλούμενη αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας» με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, στην οποία αναφέρουν πως «Το Αφρίν έπεσε αλλά ο αγώνας συνεχίζεται...».

Σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη χαρακτηρίζει «απαράδεκτη ενέργεια» την ρίψη χρωμάτων στο Τουρκικό Προξενείο και σημειώνει ότι «η Ελληνική Αστυνομία διεξάγει έρευνες, ώστε οι δράστες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση