GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζανακόπουλος για φρεγάτες: Δεν υπάρχει καμία συμφωνία, μόνο συζητήσεις - Κανένα ρήγμα στις σχέσεις Καμμένου-Κουβέλη

«Ο Πρωθυπουργός είχε συνομιλία με τον Μακρόν, αλλά δεν έχει υπάρξει καμία συμφωνία, υπάρχουν συζητήσεις», δήλωσε κατά την ενημέρωσ...

«Ο Πρωθυπουργός είχε συνομιλία με τον Μακρόν, αλλά δεν έχει υπάρξει καμία συμφωνία, υπάρχουν συζητήσεις», δήλωσε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος αναφερόμενος στην υπόθεση με τις γαλλικές φρεγάτες.

«Έχουμε στόχο να ενισχύσουμε την αποτρεπτική δύναμη της χώρας, αλλά δεν θα εκμεταλλευτούμε τις εντάσεις της εποχής για να προβούμε σε ράλι εξοπλισμού», είπε ακόμη ο κ. Τζανακόπουλος επισημαίνοντας ότι «εφόσον υπάρχουν συμφέρουσες προτάσεις που εντάσσονται στο πλαίσιο των δημοσιονομικών δυνατοτήτων μας θα τις συζητήσουμε».

Εν συνεχεία ο κ. Τζανακόπουλος υποστήριξε ότι «ο κ. Κουβέλης απάντησε σε ερώτηση που αφορούσε σε δημοσίευμα και επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν συνομιλίες», ενώ ερωτώμενος υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει ρήγμα στις σχέσεις Καμμένου-Κουβέλη, ούτε στις σχέσεις Τσίπρα με Καμμένο ή Κουβέλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση