GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ: "Μαριλίζα αγάπη μου!"

Athanasios Papadimitriou Μαριλίζα αγάπη μου! Την ώρα που η κυβέρνηση τελεί υπό κατάρρευση, όπου όλες οι πρωτοβουλίες της για ανατροπή ...

Athanasios Papadimitriou

Μαριλίζα αγάπη μου!
Την ώρα που η κυβέρνηση τελεί υπό κατάρρευση, όπου όλες οι πρωτοβουλίες της για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού καταλήγουν σε φιάσκο βρίσκονται πάντα πρόθυμοι από το χώρο του ΠΑΣΟΚ να δώσουν βοήθεια στο ΣΥΡΙΖΑ. Και ενώ οι μισοί τουλάχιστον από τους φίλους του ΠΑΣΟΚ δεν θέλουν ούτε να ακούσουν για ΣΥΡΙΖΑ, αυτή την άποψη δε φαίνεται να τη συμμερίζονται όλα τα ηγετικά στελέχη. Τι συμβαίνει λοιπόν;

Ας δούμε τα πράγματα όπως θα έρθουν στο μέλλον για να καταλάβουμε τι παίζεται. Αργά ή γρήγορα ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να παραδώσει την κυβέρνηση και η νέα θα έχει βασικό κορμό είτε με αυτοδυναμία είτε όχι τη ΝΔ. Βάζοντας σε τάξη το ασφαλιστικό που ήταν και η μεγαλύτερη πληγή και αιτία της χρεοκοπίας της χώρας και επισπεύδοντας τις εξελίξεις στις τράπεζες, διαφαίνεται μια νέα ευκαιρία για την Ελλάδα. Οι προϋποθέσεις ισχυρής ανάπτυξης είναι μπροστά! Πολύ περισσότερο δε με μια κυβέρνηση που εν μέρη ασπάζεται φιλελεύθερες απόψεις.

Στη περίπτωση λοιπόν που η ανάπτυξη είναι μεγάλη και αρχίσει να διαχέεται στη κοινωνία, η ΝΔ θα παγιωθεί ως πολιτική δύναμη με ορίζοντα οκταετίας. Αυτό το γεγονός τρομάζει τόσο τη πολύ παλιά γενιά του ΠΑΣΟΚ όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ. Για τους πρώτους σηματοδοτεί την οριστική απόσυρση ενώ για τους δεύτερους τη συρρίκνωση στα προ κρίσης επίπεδα.

Ο μόνος τρόπος να αντιστραφεί αυτή η πορεία, πιστεύουν πως είναι η συνεργασία ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ. Φυσικά δεν αντιλαμβάνονται ότι όπως έχει ήδη αποδειχτεί πολλές φορές στο πρόσφατο αλλά και στο μακρινό παρελθόν, τα ποσοστά δεν αθροίζονται. Δηλαδή όσοι ονειρεύονται ένα κόμμα που θα συγκεντρώνει αθροιστικά τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού απλά θα πετύχουν μεγαλύτερη ροή ψηφοφόρων αλλά και στελεχών προς τη ΝΔ.

Ο Γ. Παπανδρέου εντελώς αψυχολόγητα μάλλον πιστεύει ότι με αντιδεξιά ρητορική θα κατορθώσει να συγκεντρώσει κόσμο σε αυτό το σενάριο. Ξενογιαννακοπούλου που "παραχωρήθηκε" στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και Ραγκούσης με τον αντιδεξιό του λόγο εξυπηρετούν αυτή τη λογική.

Το σενάριο αυτό είναι καταδικασμένο για προφανείς λόγους. Πρώτα από όλα δε στοχεύει στο κέντρο, Οι κεντρώοι ψηφοφόροι απλά αηδιάζουν, έχουν ξεπεράσει τη λογική αριστερά - δεξιά. Δεύτερον, το σενάριο προϋποθέτει χορτάτους ψηφοφόρους, αυτούς που κάποτε στη ταβέρνα παράγγελναν πανάκριβα ψάρια με περισσή οικονομική άνεση και η κουβέντα τους στρέφονταν γύρω από το μέλλον της (κρατικοδίαιτης) κεντροαριστεράς. Οι εποχές όμως, άλλαξαν.

Η Μαριλίζα επαγγέλλεται ΠΑΣΟΚ, αυτό το επάγγελμα έμαθε, αυτό κάνει, προς το παρόν δόθηκε δανεική όπως οι παίκτες που κάθονται στο πάγκο για να πάρουν αγώνες στα πόδια τους. Με τη κίνησή της αυτή όμως ξεφτιλίζει ταυτόχρονα και το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τις συνέπειες αυτής της κίνησης θα τις φάνε και τα δύο κόμματα ακόμα και αν η Μαριλίζα έχει απομακρυνθεί από το ΠΑΣΟΚ εδώ και καιρό. Αλλά ξέρετε κάτι; Στα αρχ@@ια μας.

2 σχόλια

  1. Δημήτρης Κλ.11 Απρ 2018, 11:48:00 μ.μ.

    Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η τύχη της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου.
    Δεν πρόκειται άλλωστε για κάποια διάνοια που, η απώλειά της, είτε ως δανεική είτε όχι, θα κοστίσει στο δημοκρατικό χώρο.
    Είναι μια αχάριστη «διακεκριμένη» μετριότητα, που εξαγοράζεται και αυτή με μια θέση «εξουσίας» , μαζί με πλήθος άλλων επίορκων, που προηγήθηκαν.
    Επομένως δεν διαθέτει, ούτε κύρος, ούτε αξιοπιστία.
    Χαρακτηριστικά, ο λαός λέει ότι «την προδοσία πολλοί την αγάπησαν τον προδότη κανείς»!
    Συνεπώς να φύγει, το ταχύτερο δυνατό, για να καθαρίσει ο χώρος.
    Εκείνο όμως, που πράγματι με προβληματίζει, είναι το γεγονός ότι υπάρχουν αξιόλογα στελέχη που, πρόσκαιρα και υπολογιστικά, σκέπτονται (;;;) τη συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ!
    Μου είναι αδιανόητη η σκέψη και πολύ περισσότερο η απόφαση περί «συνεργασίας»!
    • Γιατί, πώς μπορείς να συνεργασθείς με τους κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια ψεύτες;
    • Γιατί, πώς μπορείς να συνεργασθείς με τους αναξιόπιστους και πλήρως ανυπόληπτους;
    • Γιατί, πώς μπορείς να συνεργαστείς με τους αναξιοπρεπείς και εξαγορασμένους;
    Η πατρίδα και ο δημοκρατικός χώρος χρειάζεται ανθρώπους ΕΝΤΙΜΟΥΣ, ΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΣΥΝΕΠΕΙΣ, και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ.
    Μόνο στελέχη με τα χαρακτηριστικά αυτά, μπορούν να εγγυηθούν καλύτερο μέλλον!
    Επειδή ο λόγος και οι πράξεις τους θα είναι ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ!!!
    Σε αντίθετη περίπτωση: Καληνύχτα πατρίδα!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γράφει ο ψευτάκος Βασίλης Κεγκέρογλου‏ «η Μαριλίζα στη θέση διοικητή του ΕΦΚΑ»

    Αναπαράγει το ψέμα το press-gr «ΕΦΚΑ! ΠΟΙΑ (κυβερνητική) θέση παίρνει η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου... »

    Την επόμενη ημέρα συνεχίζει το press-gr «ΤΙ ΤΗΣ ΓΡΑΦΟΥΝ! ΘΥΕΛΛΑ για την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου... » με συγγραφείς βεβαίως σημαντικές προσωπικότητες όπως ο τηλεπωλητής υαλουρονικού οξέως

    Την μεθεπόμενη ημέρα το press-gr «ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ: "Μαριλίζα αγάπη μου!" »του παγκοσμίως αγνώστου Athanasios Papadimitriou

    Μα πόσο απατεώνες είσαστε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση