GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία στη Ζάκυνθο- Έπιασε φωτιά η κουζίνα της και πνίγηκε από τους καπνούς - ΦΩΤΟ

Τραγικό θάνατο βρήκε μία γυναίκα από καπνούς που εισέπνευσε εξαιτίας πυρκαγιάς που ξέσπασε στην κουζίνα του σπιτιού της. Η άτυχη 8...

Τραγικό θάνατο βρήκε μία γυναίκα από καπνούς που εισέπνευσε εξαιτίας πυρκαγιάς που ξέσπασε στην κουζίνα του σπιτιού της.

Η άτυχη 86χρονη βρισκόταν στην κουζίνα της μονοκατοικίας, όπου διέμενε, στο κέντρο της πόλης της Ζακύνθου, όταν ξέσπασε η φωτιά, τα αίτια της οποίας ερευνώνται από την Πυροσβεστική υπηρεσία. Ο χώρος γέμισε με καπνό με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να χάσει τις αισθήσεις της. Λίγη ώρα αργότερα, ο γιος της είδε τους καπνούς που έβγαιναν από το σπίτι, έβγαλε την μητέρα του στην αυλή και ειδοποίησε την Πυροσβεστική.

Ο γιος της προσπάθησε να της δώσει μόνος του τις πρώτες βοήθειες μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, αλλά κατά τη μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή.

Στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πηγή ΦΩΤΟ: ermisnews.gr, imerazante.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση