GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήνυση για την κατάληψη της πλατείας Σαπφούς στη Λέσβο από πρόσφυγες και μετανάστες κατέθεσε ο αντιδήμαρχος Καλλονής

Μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης, διά του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, κατέθεσε το μεσημέρι της Παρα...

Μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης, διά του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, κατέθεσε το μεσημέρι της Παρασκευής ο αντιδήμαρχος Καλλονής, Ταξιάρχης Βέρρος.

Με αυτήν ζητείται η παρέμβαση του εισαγγελέα, ώστε να αποδοθεί ο καταληφθείς κοινόχρηστος χώρος τής πλατείας Σαπφούς στην προορισμένη χρήση του. Η μηνυτήρια αναφορά κατατέθηκε δεδομένης της κατάληψης της πλατείας Σαπφούς της Μυτιλήνης από διαμαρτυρόμενους πρόσφυγες και μετανάστες.

Πριν από λίγο, σε ανάρτησή του στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Βέρρος αναφέρει: «Με το σκεπτικό πως ό,τι δεν επιτρέπεται σε Έλληνα πολίτη, δεν επιτρέπεται και σε φιλοξενουμενους, κατέθεσα σήμερα το πρωί μηνυτήρια αναφορά προς τον Εισαγγελέα σχετικά με τα τεκταινόμενα στην πλατεία Σαπφούς. Αναμένω τις ενέργειες των αρμοδίων οργάνων του κράτους ελπίζοντας να εφαρμοστεί η κείμενη νομοθεσία».

Πηγή πληροφοριών: ΑΜΠΕ, πηγή φωτογραφίας: lesvospost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση