GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλη νίκη του Τσιτσιπά στο Όπεν της Βαρκελώνης - Προκρίθηκε στα προημιτελικά

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και πάλι ο Στέφανος Τσιτσιπάς και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στα προημιτελικά τ...

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και πάλι ο Στέφανος Τσιτσιπάς και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στα προημιτελικά του όπεν της Βαρκελώνης. Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας, νο 63 στην παγκόσμια κατάταξη, νίκησε με 6-4, 7-5 και απέκλεισε τον 30χρονο Ισπανό Άλμπερτ Ράμος-Βινιόλας, νο 40 στον κόσμο.

Κι αυτή η επιτυχία του ήρθε ως συνέχεια της σπουδαίας και επιβλητικής νίκης του με 6-2, 6-1 στον προηγούμενο γύρο, επί του Αργεντινού Ντιέγκο Σβάρτζμαν, νο 17 στον κόσμο, ενώ μέχρι τώρα στην διοργάνωση δεν έχει χάσει σετ!

Τώρα ο Τσιτσιπάς θα τεθεί αντιμέτωπος με το νο 7 της παγκόσμιας κατάταξης, τον 24χρονο Αυστριακό Ντόμινικ Τιμ, ο οποίος νίκησε 7-6(5), 6-2 τον 25χρονο Σλοβάκο Γιόζεφ Κόβαλικ, νο 146.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση