GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκουλάς για Μπαλταδώρο: Ήταν σαν να έχασα δικό μου άνθρωπο - ΒΙΝΤΕΟ

Για τον άδικο χαμό του Σμηναγού, Γιώργου Μπαλταδώρου, μίλησε στο Hellas Journal ο Βασίλης Σκουλάς, που έχει ερμηνεύσει το αφιερωμέ...

Για τον άδικο χαμό του Σμηναγού, Γιώργου Μπαλταδώρου, μίλησε στο Hellas Journal ο Βασίλης Σκουλάς, που έχει ερμηνεύσει το αφιερωμένο στους Έλληνες πιλότους τραγούδι “Ήλιος Θεός”.

“Ήταν σαν να έχασα έναν πολύ κοντινό, δικό μου άνθρωπο. Είναι πολύ κρίμα” λέει ο Βασίλης Σκουλάς και προσθέτει πως παρά το γεγονός ότι τον γεμίζει υπερηφάνεια ότι το τραγούδι το “αγκάλιασαν” οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας, τον θλίβει το γεγονός ότι ακούγεται αναπόφευκτα σε τέτοιες περιστάσεις.

"Διαβάζοντας τον στίχο και τη μουσική και ερμηνεύοντας αυτό το τραγούδι ένιωθα να είμαι δίπλα στους φύλακες του εθνικού μας εναέριου και θαλάσσιου χώρου. Όσοι πετάνε και υπερασπιζονται τα χώματά μας, την πατρίδα μας. Αισθανόμουν εκείνη τη σιγμή ότι ήμουν μαζί τους και πετούσα μαζί τους. Αλλά, στις περιπτώσεις των ατυχημάτων έλεγα πάντα ας μην τραγουδούσα το τραγούδι αυτό κι ας μην συνέβαιναν αυτά τα περιστατικά, να χάνονται νέα παλικάρια".

Ακούστε την τηλεφωνική επικοινωνία:

Πηγή: ekriti.gr, hellasjournal.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση