GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγρια κόντρα Σπυράκη - ΠΑΣΟΚ με φόντο τη Συνταγματική αναθεώρηση - ΦΩΤΟ

Η Μαρία Σπυράκη κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής της συνέντευξης στον Focus FM αναφέρθηκε στη Συνταγματική αναθεώρηση. Η εκπρόσωπος τύπου τη...

Η Μαρία Σπυράκη κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής της συνέντευξης στον Focus FM αναφέρθηκε στη Συνταγματική αναθεώρηση. Η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι «εάν συμφωνήσουμε στη μικρή αναθεώρηση που προτείνει η κ. Γεννηματά, θα στείλουμε στις καλένδες το θέμα για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Και αναθεώρηση Συντάγματος, όπως ξέρετε, δεν μπορεί να γίνεται κάθε τρεις και λίγο. Θέλουμε να αναθεωρηθεί το άρθρο 16, το οποίο η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θεωρούμε εγκληματικό. Επίσης έχει πολύ μεγάλη σημασία η αναθεώρηση του άρθρου 86, του νόμου περί ευθύνης υπουργών».
Ωστόσο τα όσα είπε η κ. Σπυράκη σχετικά με το άρθρο 16 προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ. Η Χαριλάου Τρικούπη με ανακοίνωσή της επιτέθηκε στην κ. Σπυράκη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ανενημέρωτη παρουσιάστηκε σήμερα η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αφού σε σημερινές δηλώσεις της (focus fm), έδειξε να αγνοεί ότι στις προτάσεις της Φώφης Γεννηματά περιλαμβάνεται η αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος».
«Κατανοούμε βέβαια ότι οι συνεχείς περιστροφές και αλλαγές στην στάση του κ. Μητσοτάκη για το θέμα, μπερδεύουν και τα στελέχη της ΝΔ. Εκείνο όμως που έχει σημασία, είναι ότι έστω και με καθυστέρηση, αρχίζουν να κατανοούν ότι η ευκαιρία της αναθεώρησης δεν πρέπει να πάει χαμένη, και να αναζητούν την ευρύτερη δυνατή συναίνεση» πρόσθεσε η Χαριλάου Τρικούπη.
Από την άλλη πλευρά η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας δεν άφησε αναπάντητα, τα όσα της προσάπτει το ΠΑΣΟΚ και έστειλε τη δική της απάντηση μέσω Twitter, βάζοντας στο στόχαστρο τη Φώφη Γεννηματά. «Η δίγλωσσια βολευει ωστε να μην λαμβάνει κανεις ξεκάθαρες θέσεις. Και με τον αστυφύλαξ και με το χωροφύλαξ...» έγραψε αρχικά η κ. Σπυράκη ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε «Το Κίνημα Αλλαγής οφείλει να διαλέξει ή πρόταση Αλιβιζάτου που δεν περιλαμβάνει το αρ.16 ή επιστολή της Φώφης Γεννηματά».
Δείτε τα tweets

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση