GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χριστοδουλάκης-Κεγκέρογλου πλακώθηκαν για το ...γραφείο του Γραμματέα στο ΠΑΣΟΚ

Του Χ. Τρικούπη   ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ! Ο Κεγκέρογλου …εκπαραθύρωσε  τον Χριστοδουλάκη από το γραφείο του!  Κωμικοτραγικά γεγονότα λαμβ...

Του Χ. Τρικούπη  


ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ! Ο Κεγκέρογλου …εκπαραθύρωσε 

τον Χριστοδουλάκη από το γραφείο του! 


Κωμικοτραγικά γεγονότα λαμβάνουν χώρα στη Χαριλάου Τρικούπη, σύμφωνα με πληροφορίες του Press-gr, μετά τον διορισμό του 27χρονου Μανώλη Χριστοδουλάκη στη θέση του Γραμματέα του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Ο άνθρωπος από την πρώτη στιγμή κατάλαβε ότι αλλιώς του τα είχαν πει, αλλιώς τα φανταζόταν και αλλιώς είναι τελικά τα πράγματα -και μιλάμε για τα πιο απλά καθημερινά.
Τι απίστευτο συνέβη; Πήγε στη Χαρ. Τρικούπη 50, το ιστορικό κτίριο του ΠΑΣΟΚ και αναζήτησε το γραφείο του Γραμματέα, όπου του είχαν πει ότι θα είναι το ορμητήριό του. Εκεί, έκπληκτος διαπίστωσε ότι το γραφείο του… ήταν κατειλημμένο!

Τι είχε συμβεί, δεν το φαντάζεται ανθρώπου νους…
Στο γραφείο βρήκε αραχτό τον Γραμματέα της Κ.Ο. της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ και βουλευτή Ηρακλείου Βασίλη Κεγκέρογλου και το χώρο γεμάτο από συνεργάτες του, ο οποίος… χαλαρά του είπε ότι θα βρεθεί άλλο γραφείο για αυτόν, αφού αυτός θα το κρατήσει με την ιδιότητα… του Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, θέση στην οποία διορίστηκε από τη Φώφη… πριν ένα χρόνο για να κάνει Συνέδριο σε 3 μήνες -Συνέδριο που ακόμα δεν έγινε και, προφανώς δεν θα γίνει ποτέ, αφού ως γνωστόν το ΠΑΣΟΚ ουσιαστικά έχει καταργηθεί δια της σιωπής!

Ο νέος Γραμματέας, άπειρος όπως είναι, αρχικά…. καράφλιασε, αλλά, στη συνέχεια ζήτησε εξηγήσεις από το επιτελείο της Προέδρου, γιατί άλλα του είχαν πει και άλλα γίνονταν.
Αφού τον καθησύχασαν και του είπαν ότι… «επρόκειτο για παρεξήγηση» και το θέμα θα λυθεί άμεσα, την επομένη πληροφορήθηκε ότι θα του δώσουν άλλο γραφείο… το μισό από του Βασίλη Κεγκέρογλου!

Τι είχε συμβεί; Ο Βασίλης Κεγκέρογλου εκνευρισμένος, αρνήθηκε -ακόμα και στην ίδια τη Φώφη- να βγει από το γραφείο του, λέγοντας ότι «πάει πολύ να τον εκπαραθυρώσουν από το σπίτι του»!
Η Φ. Γεννηματά, βλέποντας αυτή την απίστευτη αντίδραση Κεγκέρογλου και μη θέλοντας να τραβήξει το σκοινί, -αφού στο μεταξύ στις διαδικασίες για την συγκρότηση της Κ.Ε. τον είχε παραγκωνίσει- έδωσε τόπο στην οργή της, υποχώρησε και παρακάλεσε τον Μανόλη Χριστοδουλάκη «να μην το κάνει θέμα».

Κάπως έτσι στη Χ. Τρικούπη βρέθηκαν ήδη…. με δύο  Γραμματείς και ο αγώνας ανάμεσα στο «παλιό»  και το «νέο» ξεκίνησε με άγριες διαθέσεις που δεν προοιωνίζονται καλή κατάληξη.
Ενδεικτική της τρελής αυτής κατάστασης είναι η εκμυστήρευση του νέου Γραμματέα σε φίλους του που έσπευσαν να τον συγχαρούν ότι ήδη… «τα έχει παίξει»! Την ίδια ώρα η εσωτερική αντιπαράθεση κλιμακώνεται με μάχες επιρροών σε όλα τα επίπεδα και την  Φ. Γεννηματά να μην μπορεί να αποκτήσει τον έλεγχο της κατάστασης... 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση