GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφοδος της αστυνομίας σε επιχείρηση με "μαϊμού" φιάλες υγραερίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή της Λαμίας μετά τον εντοπισμό φιαλών υγραερίου που έφεραν δικής τους κατασ...

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή της Λαμίας μετά τον εντοπισμό φιαλών υγραερίου που έφεραν δικής τους κατασκευής πώματα με κλεψίτυπα λογότυπα γνωστών εταιρειών, σύμφωνα με το lamiareport.gr.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η παραγωγή είχε τις εγκαταστάσεις της σε χωριό στη νότια Λαμία, όπου η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο και συνέλαβε επτά άτομα μαζί με τον υπεύθυνο. Ο επιχειρηματίας και εγκέφαλος ωστόσο της "μαϊμού" - παραγωγής, διαφεύγει, της σύλληψης και αναζητείται από τις Αρχές.
Ο ιδιοκτήτης έφερνε υγραέριο αυτοκινήτου, το εμφιάλωνε σε φιάλες διαφόρων χωρητικοτήτων και στη συνέχεια τις σφράγιζε με πλαστικά πώματα ασφαλείας με το λογότυπο εταιρειών.
Μια μεγάλη παρτίδα με τέτοιες φιάλες μπλόκαραν οι αστυνομικοί στο δρόμο για την Πάτρα από όπου άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης. Ακολούθησε έφοδος της αστυνομίας στο χώρο παραγωγής, όπου κατασχέθηκαν χιλιάδες παρόμοιες "μαϊμού" φιάλες έτοιμες προς διάθεση στο εμπόριο.
Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για ανάλογη δραστηριότητα.
Πηγή πληροφοριών: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση