GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ - Κατηγορούν τον Μόργκαν Φρίμαν ότι είχε σχέση με τη θετή εγγονή του

Σεξουαλική σχέση με τη θετή εγγονή του, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύντροφο της, φέρεται να είχε ο αστέρας του Χόλιγουντ Μόργκαν...

Σεξουαλική σχέση με τη θετή εγγονή του, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύντροφο της, φέρεται να είχε ο αστέρας του Χόλιγουντ Μόργκαν Φρίμαν.

Η αποκάλυψη για τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό και την 33χρονη Ι'Ντίνα Χάινς ήρθε στο φως της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια της δίκης του 30χρονου Λαμάρ Ντάβενπορτ, ο οποίος κατηγορείται ότι το 2015 υπό την επήρεια ναρκωτικών την μαχαίρωσε 25 φορές.

"Η Ι'Ντίνα Χάινς αποκάλυψε στον Λαμάρ Ντάβενπορτ και σε άλλους ότι ο παππούς της είχε σεξουαλικά ανάρμοστη σχέση μαζί της" δήλωσε στο δικαστήριο η δικηγόρος του Ντάβενπορτ, Άνι Κοστάντζο, όπως αναφέρει η New York Daily News.

Η Χάινς ήταν η βιολογική κόρη γυναίκας, την οποία ο Φρίμαν και η πρώην σύζυγός του υιοθέτησαν όταν ήταν παιδί, οπότε δεν συνδέονταν εξ' αίματος. Ο ηθοποιός και η δεύτερη σύζυγός του φρόντισαν για την ανατροφή του παιδιού που γέννησε η θετή τους κόρη.

Φήμες για αυτήν την ανάρμοστη σχέση κυκλοφορούν εδώ και μία δεκαετία και ξεκίνησαν όταν το 2009 το περιοδικό National Enquirer υποστήριζε ότι ο Φρίμαν είχε για έναν χρόνο σχέση με τη γυναίκα, ενώ φίλος της που δεν κατονομαζόταν έλεγε ότι η Χάινς ήθελε να τον παντρευτεί.

Τρία χρόνια πριν από τον βίαιο θάνατό της, άλλες πληροφορίες έλεγαν ο ηθοποιός σκόπευε να την παντρευτεί αλλά και οι δύο είχαν κατηγορηματικά διαψεύσει τα περί ειδυλλίου τους.

Η άτυχη γυναίκα συζούσε με τον Ντάβενπορτ στο πολυτελές διαμέρισμα που της είχε αγοράσει ο θετός παππούς της, και παρότι ο ράπερ είχε σχέσεις με άλλες γυναίκες, με τις οποίες απέκτησε και παιδιά, παρέμεινε μαζί του για εννέα χρόνια μέχρι που την σκότωσε.

Η υπεράσπισή του επικαλείται ακαταλόγιστο επειδή ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και τώρα εκτιμάται ότι επιχειρεί να θολώσει τα νερά με την αναφορά της υπόθεσης Φρίμαν.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση