GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στρατιωτικό ελικόπτερο συνετρίβη κοντά στα σύνορα ΗΠΑ- Μεξικού

Τέσσερις Αμερικανοί στρατιώτες θεωρούνται νεκροί μετά από την πτώση στρατιωτικού ελικοπτέρου κατά τη διάρκεια μίας καθημερινής εκπαιδευτι...

Τέσσερις Αμερικανοί στρατιώτες θεωρούνται νεκροί μετά από την πτώση στρατιωτικού ελικοπτέρου κατά τη διάρκεια μίας καθημερινής εκπαιδευτικής αποστολής.
"Το ελικόπτερο Super-Stallion του θαλάσσιου σώματος CH-53E, έπεσε περίπου στις 2:35 μ.μ. τοπική ώρα στην περιοχή El Centro, κατά τη διάρκεια μιας καθημερινής εκπαιδευτικής αποστολής" αναφέρει η ανακοίνωση.
Η αιτία του δυστυχήματος δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί. Η έρευνα για το θανατηφόρο ατύχημα παραμένει σε εξέλιξη.
"Οι σκέψεις και οι προσευχές μας πηγαίνουν στα γενναία μέλη της υπηρεσίας και στις οικογένειές τους που επλήγησαν από αυτό το περιστατικό", ανέφερε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμός KYMA, ο αξιωματικός δημοσίων υποθέσεων για το NAF El Centro, Kristopher Haugh, "Είμαστε ευγνώμονες για τις προσπάθειες όλων εκείνων που ανταποκρίθηκαν στο σημείο και παρείχαν βοήθεια", πρόσθεσε.
Πηγή: RT

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση