GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε περιπέτειες η Έφη Θώδη - Καταδικάστηκε σε οκτώ μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή

Δικαστικές περιπέτειες είχε η Έφη Θώδη, καθώς καταδικάστηκε σε οκτώ μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή. Η τραγουδίστρια κλήθηκε την...

Δικαστικές περιπέτειες είχε η Έφη Θώδη, καθώς καταδικάστηκε σε οκτώ μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή. Η τραγουδίστρια κλήθηκε την Πέμπτη να απολογηθεί στο Α’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για την κατηγορία της κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με το ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά», η τραγουδίστρια είχε ήδη πληρώσει πρόστιμο που της είχε επιβληθεί, γύρω στα 3.000 ευρώ, αλλά δεν έπεισε το δικαστήριο για τις προθέσεις της και έτσι καταδικάστηκε σε οκτώ μήνες φυλάκισης με τριετή αναστολή.

Η Έφη Θώδη εκπροσωπήθηκε από τη δικηγόρο της, η οποία υποστήριξε ότι έγινε μεν η παράβαση εν αγνοία της, ωστόσο, πλήρωσε κανονικά το πρόστιμο και το ρεύμα που καταναλώθηκε τη χρονική περίοδο που είχε διαπιστωθεί η κλοπή. Το δικαστήριο, όμως δεν φάνηκε να πείθεται και δεν έκλεισε η υπόθεση, αλλά αναγνώρισε την κίνησή της να πληρώσει το πρόστιμο που της επιβλήθηκε ως ελαφρυντικό, ωστόσο η τραγουδίστρια δεν γλίτωσε την ποινή.

Η τραγουδίστρια δεν αποκλείεται να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.

Πηγή: Secret

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση